Jump to content
tilal6991

[ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Blade [ROM] [UPDATED - 28/06]

Recommended Posts

Allright!

So wht cn I do to achv a 184 mb partition?

Are you sure your system partition is 162MB? 162MB is the size of the data partition on stock Gen 2 phones, so maybe you mixed them up. That would explain why it works fine for you as well, as your system partition will be big enough if that is the case.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you used s2e which was described in the first post, then you can use my zip file to restore s2e after flashing an update.

My flash order:

1.CM9 Update (thx tilal6991 and sej7278)

2.GApps

3.simple2ext-v2.zip or simple2ext-v3.zip

4.Wipe Dalvik Cache

5.Reboot and be happy.

v2 (old s2e from first post):

https://docs.google....SWF5ZXRUc2FfQXM

v3 (new s2e with update from market)

https://docs.google....WWtQMTVJNmFBZWs

If you installed the update from the market you should uninsall the update before flashing this zip. So you don't waste space on your partitions.

Use "File->Save" or Ctrl+S to store file.

Best regards

XeS0r

Did you flash the files continuously?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Search topic for "TPT v10 stock" ;) (210MB system 37MB cache 204MB data)

I serchd a lot but got nothing..pls provide me a link bro :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure your system partition is 162MB? 162MB is the size of the data partition on stock Gen 2 phones, so maybe you mixed them up. That would explain why it works fine for you as well, as your system partition will be big enough if that is the case.

yes! my phone is/of gen2 (dell xcd35)

So should I hv to partition it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have autobrightness and it dosn't drains me battery

Did you do any settings in Display -> Automatic backlight (e.g. light sensor filter, costum light levels)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
@tilal were you doing higher chemistry today? I was sitting my Int 2

I was actually.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I serchd a lot but got nothing..pls provide me a link bro :)

Dude... right at the top of the window, right hand side, there's a search box. If you type "tpt blade v10 stock" you'd get the link to the TPT I used, but... any way, here it is! ;)

http://amphoras.co.u...lade-tpts#stock

BE VERY CAREFUL while using TPT. Notice to the wise, this is a ROM for expert users. Any harm that comes to your phone from following any comment of mine is NOT of my responsability! :) Peace!

Edited by pmmct

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the battery settings, it says that the display takes up over 50%!

I used to have around 20% on CM7.

Auto-brightness is on and I've tried turning it off but it doesn't seem to make a difference.

Otherwise I lose around 1% every 10 hours in standby which is amazing, but when I am using it it drains incredibly fast.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I have identified 2 major battery killers: WiFi & auto brightness!

Seems like the brightness sensor is sucking the battery empty, even if the display is off.

My battery went from 100% to 36% in 7h 10m and it shows 34% for display. Like I said, the display was off most of the time, so it must be the sensor.

I turn off auto brightness now and look how fast the battery goes down without auto brightness and WiFi.

its not the brightness .even to me it show it

i think there are 2 drainers :P Wi-fi and Data

Some ETAs

dont ask for it !!

Update either today or tomorrow.

Always coming with something nice ;)

thx

Edited by jeddy1

Share this post


Link to post
Share on other sites

dont ask for it !!

Always coming with something nice ;)

thx

Not asking, Do you see a question mark?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not asking, Do you see a question mark?

just reminded ;)

Edit: And don't worry i will not kill u for that :P

and sorry i get it wrong ;)

Edited by jeddy1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Write/read is not the same as speak/hear you know :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the battery settings, it says that the display takes up over 50%!

I used to have around 20% on CM7.

Auto-brightness is on and I've tried turning it off but it doesn't seem to make a difference.

Otherwise I lose around 1% every 10 hours in standby which is amazing, but when I am using it it drains incredibly fast.

hi, i got exactly the same problem .it drops very fast .i have also 50% used by the screen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not asking, Do you see a question mark?

Hmm...then why did u post that unless u were actually waiting for an answer about the ETA?

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm...then why did u post that unless u were actually waiting for an answer about the ETA?

Good question ! :D

@Tilal : Good luck for your exams ! I wish you the best !!!

Edited by jojo7178

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm...then why did u post that unless u were actually waiting for an answer about the ETA?

let him ;)

i dont want the thread gets full of stupid posts(it's full enough :P) if we keep replying to his posts

ignore him

Yes good luck Tilal :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×