TripNRaVeR

[ROM] [23-04] TripNDroid Operating System | Beta Stage | 119.32.404.B.U

376 posts in this topic

Tried Hotspot and I could not get it to work. Full wipe. Voice search works.

1080 Works, but playback 1080 no video, 720 app crashes.

Edited by Sean Kinnear
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can record video's on every resolution and wifi hotspot works, also, see previous page for others confirming hotspot working.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

With test3 all is working for now, continue test

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wifi tethering don't work with wpa2 psk but work with no security

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wifi tethering don't work with wpa2 psk but work with no security

Just tested this and without security it works, but with wpa2/psk it works here to.

I didnt test wpa/psk but i guess that should work also

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 116, draw something does not work, it gets to where its getting Facebook info and closes out.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

installing test 3 will report back any errors found

Video camera works, draw still closes...ehh it will get fix. No errors for anything else

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

so far weather on lock screen working

calender on lock screen working

the test 3 is twice smoother than test 1

will test more later

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

test 3 version 117

1080P recording works... cant playback recorded video getting cannot play video

720P recording works, same cant playback recorded video (only few second of video playback than force close)

420P same

FWVGA works video choppy

CIF works Video choppy

hot spot

wpa psk - cant connect

wpa2 - cant connect

open - works

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

test 3 version 117

1080P recording works... cant playback recorded video getting cannot play video

720P recording works, same cant playback recorded video (only few second of video playback than force close)

420P same

FWVGA works video choppy

CIF works Video choppy

hot spot

wpa psk - cant connect

wpa2 - cant connect

open - works

Thanks that is a usable report

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks that is a usable report

I.don't see test 3 117 on my drop box:/

And people who can't play playback video use mx player from play store for now

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

calender widget on lock screen when select multiple events is not flipping between them or just im not sure how to use it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trip is full wipe required when installing new test release every time?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Running test 4 so far so good but i noticed on the last few releases Trip, the in-call screen is not showing correctly, like the black bar should cover more of the contact picture and in yours its half faded away and half black bar and i dont think it supposed to be like that. Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test 4

1080P still force close playback recorded video

720P works but takes a while for the video to play force close few times before able to playback but choppy

420P same as 720P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test 4:

Hotspot works with all three settings. Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do I get an access to your dropbox, again, Trip?

I won't get Google+, any other method, please?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

rom is running well. very smooth and fast. video recording has worked well for me will be trying hotspot here soon. whatever youhave done with this kernel is awesome i always use dolphin browser and this is the smoothest my web experience has ever ben.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test 5

Video

1080P - playback still force close

720P - playback works no lag in loading but slightly choppy video still

420P - same as 720P

FWVGA - works but video still choppy

CIF - works but still choppy

Camera

touch focus works

zoom focus very clear

Panorama

works

camera app have issues open and close the app too much - getting camera error can not connect to camera ( had to reboot to fix camera app)

wifi hot spot

WPA2 PSK - works

WPA PSK - works

OPEN - works

Battery

100% @ 12am last night standby for 7 hours over night down to 72% this morning

Profile - works

Toggle

everything works except for torch it lights up when activate but issue comes when trying to deactivate torch thru toggle its getting unfortunately systemUI has stopped. all work fine except torch

GTalk

video conference works but when exiting getting app not responding

all else works great good work Trip rom is fast and smooth

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

How about we come up with a format to report back to Trip when posting here and every tester uses the same format so it's easier to read and report back with. Just a suggestion :)

Titles should have set main areas of the rom, followed by the results.

Example of main areas:

  • Setup
  • Video
  • Camera
  • Wifi
  • etc.. etc.

    For example like the previous poster.


    Current Rom: Test5



    Set up Wizard:
    • No issues

      Video:
      • 1080P - playback still force close
      • 720P - playback works no lag in loading but slightly choppy video still
      • 420P - same as 720P
      • FWVGA - works but video still choppy
      • CIF - works but still choppy

        Camera:
        • touch focus works
        • zoom focus very clear
        • Panorama works
        • camera app have issues open and close the app too much - getting camera error can not connect to camera ( had to reboot to fix camera app)

          Wifi:
          • hot spot
          • WPA2 PSK - works
          • WPA PSK - works
          • OPEN - works

            Battery:
            • 100% @ 12am last night standby for 7 hours over night down to 72% this morning

          Profile:

          [*]Works. No issues

          Toggle:

          [*]Everything works except for torch it lights up when activate but issue comes when trying to deactivate torch thru toggle its getting unfortunately systemUI has stopped. all work fine except torch

          Applications:

          [*]GTalk-video conference works but when exiting getting app not responding

          Other:

all else works great good work Trip rom is fast and smooth
Edited by luismariscal
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Application:

Twitter: when replying to a tweet, the reply box flashed corrupt ( green squares and lines) inside the borders then everything was normal. This happen on first reply upon starting the app. Not repeatable.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found another error when using voice type it kills all the volume meaning all sound like ring tone or notification will be down to the point that u can't hear. On test 5, also test 5 runs really hot quick

Edited by yht9425
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test 5 runs great the only problem is that i got some reboots 4-5 this day. And of course the bugs that others say. But i hope you fix the small mistakes in the task manager.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.