• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM] [23-04] TripNDroid Operating System | Beta Stage | 119.32.404.B.U

376 posts in this topic

Posted

Pre-release 118 now public for testing purposes only

http://dl.dropbox.co...droid_test5.zip

seems that if i change the language in setup wizard it just stops and goes to a black screen... then asks if i want to wait or close also i had one force close in settings when i inserted my sd card.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Pre-release 118 now public for testing purposes only

http://dl.dropbox.co...droid_test5.zip

Thanks a lot, how is video playback and video recording?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Everything is perfect! apart from launcher is super laggy, too laggy for me

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Everything is perfect! apart from launcher is super laggy, too laggy for me

The launcher seems fine to me???? I may replace it with Apex though to get the extra options and animations but its not laggy.

Trip, this is the first time I've tried one of your roms. Its pretty impressive. Thank you for your hard work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Phone:

On some phone calls the ringing becomes a buzz/distorted sound. Half the time the phone call does not complete, and you have to reboot. Not consistent.

Edited by Sean Kinnear
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have found one bug. On the recent apps screen it under laps the status bar so part of the kill all button is covered and there is a gap the same width as the status bar at the bottom of the screen not covered by the black background.

Thats it though. Love the combination of the best bits of the various types of rom. Its nice to see something different. Thanks again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

How's the test6 ROM, anybody?

Video recording & playback, wifi, phone (sound quality), etc?

Should be very very good...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What AOKP version is the Test 6 build based of?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What AOKP version is the Test 6 build based of?

It's trips own base. The only aokp part which he has is the tweaks thing. The actual base itself is aosp

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Trip,

my initial findings on Test #6:

Video playback is no longer a problem, but must set video down to 720p as 1080p will make the camera unusable when you try to close the camera app ("Cannot connect to the camera).

Using the vplayer, there's no longer lag, BUT volume of the sound becomes very weak in the Music app. Rebooted it, the Music app is normal again (the volume).

Using the terminal emulator to put an edited media_profiles.xml (with already decrease bitrate for the 1080p) will cure the camera app f/c, but the sound volume is still very weak each time after the camera app is used.

Sound quality of the phone is good. Data quality is slightly worse compares to last public release (unstable).

Update: No matter how, video recording breaks the sound (volume).

Now, please please let me test test#9 or 10 (upload somewhere else, or make it public, please)

Edited by BummAround
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Ups sorry ,bit laggy some double posts

Edited by basti2909
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

On test 6 everything fine for me what im using. But some bugs in tripn setting.. Weather is not working,nothing to see. App selection and notifications for lockscreen are not working.

Wifi works, both tethering usb and wifi dont work.

Greets

Edited by basti2909
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Delete pls

Edited by basti2909
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Eagerly waiting for the next public release....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Eagerly waiting for the next public release....

Patients is a virtue ;) dont no what it really means but you get the jist of it :lol:

The longer the wait = more work put into the operating system :D thanks trip :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Google talk video had no sound, on either phone. Went to arhd and it worked on both phones. Even tango had the same problem. Anybody else?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Does anyone know if the new release 119 will wipe all data?

Edited by tulliame
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does anyone know if the new release 119 will wipe all data?

It doesnt but i cant guarantee an fully working rom if you dont wipe data

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Trip Good ROM! You´ve fixed almost camera bugs resolution, thats great! This is really smooth!

Music application doesnt work for me , it cause reboot automatically

Live wallpapers are not working now, but I think some of them worked in the last build.

Anyway, this is an awesome update! Hope you keep your SEnsatioooon!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks for that. I had a small issue with wifi... With this ROM it is just disabled on others it cause a reboot, ROM's just work stable when wifi is disabled. Tried different firmware but nothing was changed... Is my wifi damaged somehow or is it something I can fix? Would nice if somebody can help me out of this :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

test 11 - runs great and smooth

issues:

application

---------------

1. voice search - decrease volume when use ex: ring tone, notification tone

2. Gallery - dont show pics on picasa anymore

video playback with default video player and rock player

---------------

1. 1080P - cant play this video

2. 720P - cant play this video

3. 480P - cant play this video

4. CIF - plays on both player little lag

5. QVGA - only plays on rock player quality not good

6. QCIF - only plays on rock player bad quality

* not sure if this is issue with me only but all the test rom + offical 119 rom i cant playback any format of video just crashes.

Wifi Hotspot

---------------

dont work cant find the hot spot

Toggle

---------

still crash when try to turn torch off

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hey trip. Just updated and loving the big increase in general speed and bootime also so far battery seems better.

Only had one major problem so far which is that opening the music app will cause immediate soft reboot to blue tripndroid screen. Same goes if you try to place the music widget. If you play a song in file explorer it will play in the preview windows but the app itself will not open at all.

+just realised that i get the same soft reboot whenever I try to restore apps.

Edited by audiophile
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.