• Announcements

    • PaulOBrien

      Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • PaulOBrien

      Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
TripNRaVeR

[CANCELED] [email protected] | Sense 4 | BETA 004

143 posts in this topic

Can anyone let me know how the Bluetooth performs on this ROM please?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

was probably the 1st to download :P. anyway running it all ok got a few force closes also on the fist boot i had to battery pull and restart to boot into the system. Other than that camcorder works perfect and very snappy compared to virtuokang ;).

thanks trip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Trip. Downloading now. Can I flash it over Beta 003?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

dammit!! thought i had the ROM chosen now, but ONCE AGAIN you just wreck the whole evening by delivering this piece of fast beauty... what will become of us feeble-minded flash addicts :P (on a side-note, thx a lot dev-maestero ^^)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bootloops all the way

wiped data, cache, dalvik, etc

used sensation superwipe zip.

nothing..

after first unsucsessful try did the following:

installed Radio_11.69.3504.00U_11.22.3540.07_M

installed SebastianFM 3.0.16 kernel for sense ics.. (v1.11 1512 MHz)

wipes shwypes again..

installed.

DANG..bootloop. re-downloading from jassycliq's mirror atm..

I really hope it'll work.. >_>

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine's is crashing when sense tries to load. Flashing it again right now....

Edited by solracarevir
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Auto-rotate doesn't seem to work :S Anyone else having this problem? I am 100% sure it is checked on in settings :P

Oh and just so it's said, the G-sensor calibration app is not resized, not a big deal though ^^

Otherwise and excellent build TripN!

EDIT: After a reboot Auto-rotate is not working again :D

Edited by sigg1996
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Booted ok, but I must say that the graphic glitches are still present on 004. Not as many as before, but still has them.

Edited by secano
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right, finally got it to work after flashing 3.30 firmware update.

It's really shiny n stuff, but lags like hell :/

What can I do about those graphic glitches and lags?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right, finally got it to work after flashing 3.30 firmware update.

It's really shiny n stuff, but lags like hell :/

What can I do about those graphic glitches and lags?

Lol

You are the only one the have lag read my twitter

Lol

glitches? where?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right, finally got it to work after flashing 3.30 firmware update.

It's really shiny n stuff, but lags like hell :/

What can I do about those graphic glitches and lags?

Lol

You are the only one the have lag read my twitter

Lol

glitches? where?

I agree, where does it lag?

Let it settle for about 15 minutes, then it is extremely fluid.

And I have yet to see any major gliches, saw one in Market, but I was downloading like 30 apps there..

And Trip, thanks for an awesome ROM! If I wasn't as broke as I am, I would have donated to you right away! :D

Edit: It just rebooted by itself, but I didn't need to enten my PIN or anything.. Kinda like the reboot's your earlier AOSP had..

Edited by Tha-hamster
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree, where does it lag?

Let it settle for about 15 minutes, then it is extremely fluid.

And I have yet to see any major gliches, saw one in Market, but I was downloading like 30 apps there..

And Trip, thanks for an awesome ROM! If I wasn't as broke as I am, I would have donated to you right away! :D

Edit: It just rebooted by itself, but I didn't need to enten my PIN or anything.. Kinda like the reboot's your earlier AOSP had..

As i said before there are apps that have glitches the first time using them (root explorer) but sense itself doesnt have glitches.

The reason that some apps have glitches the first time is because of tegra s*** that still exist and need to be removed

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Trip. You have done a great job. No glitches and no lags. Thanks.

Sense 4 have no init.d folder?

Edited by inzaghi1975
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am I missing something? I did superwipe and flashed this and couldn't get anything stable. Touch screen wouldn't respond. Very odd.

Tell me I missed something obvious and did something stupid. Do I need a certain firmware?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am I missing something? I did superwipe and flashed this and couldn't get anything stable. Touch screen wouldn't respond. Very odd.

Tell me I missed something obvious and did something stupid. Do I need a certain firmware?

Read the OP you just found an easter egg

Hi Trip. You have done a great job. No glitches and no lags. Thanks.

Sense 4 have no init.d folder?

There is no init.d folder by default in sense but you can add it yourself the kernel supports it

Edited by TripNRaVeR
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trip.. This ROM has Beats working?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes when showing a message preview on the lockscreen the wallpaper is black.

Also sometimes when clicking on a message thread the recipient turns into //mms-sms-v2/conversations/295 and won't let me hit send until i close then reopen the app.

Other than that great!

Edited by bennyboy5764
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gr888 work and you said right no graphical glitches. Btw easter egg really works. lol

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Read the OP you just found an easter egg

There is no init.d folder by default in sense but you can add it yourself the kernel supports it

Great. Crystal Clear. That's just what I need. Honestly.

I'm in Holland, perhaps we could meet up trip? I'm in Almere, join me for breakfast.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Read the OP you just found an easter egg

There is no init.d folder by default in sense but you can add it yourself the kernel supports it

Trip,

Your tweet is right. Quadrant is 3484 with OC'd kernel, for whatever that's worth.

For glitches, check App Drawer controls, sometimes the controls at the bottom. Weather app and People widget still have scaling issues.

But this is a fine ROM and you have done a fantastic job with it - daily driver material already!

Yrs,

dkeppy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What fw do I need to flash?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trip Bluetooth does not work on Beta4. Doesn´t find anything.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Really enjoy and appreciate all the work you do for our Sensations. May I ask a question of you please? I can't seem to get my bluetooth earpiece to connect fully in settings. It shows that it's paired yet the bluetooth icon on the statusbar doesn't show that it is. Once I am on a call it's evident that bluetooth isn't connected. I've done a full wipe,reflashed ROM but to no avail. Any ideas,thoughts etc?

Thank you for your time,

Da Baron

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re downloaded the Rom (This time from my Home internet connection) Flashed it again and.... This thing Flies!!!

...Damn Trip, HTC should employ you!!

Edited by solracarevir
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.