• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Help with Titanium Backup

3 posts in this topic

Posted

Hi,

I was hoping someone would be able to give me some advice in regards to a problem I've had with Titanium Backup, I've looked through their site and I can't see anything relating to the issue.

Basically, I recently flashed the Beta 2 4.0.4, this all went fine. Prior to flashing, I backed up my applications through Titanium Backup (I have the pro version). Afterwards I restored all my applications via Titanium backup, again everything went fine. My problem is that the android market no longer recognises I have these apps on my phone. In total, I have approx 60 apps, but the market now thinks I have 20. I tried using the market update helper and market doctor from Titanium Backup, but it still hasn't solved the problem. I have tried running the various apps to see if that would update the market, but no such luck.

I'm not sure on what to try next, so I was hoping someone here maybe able to help.

Thank you

Dragon1720

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi,

I was hoping someone would be able to give me some advice in regards to a problem I've had with Titanium Backup, I've looked through their site and I can't see anything relating to the issue.

Basically, I recently flashed the Beta 2 4.0.4, this all went fine. Prior to flashing, I backed up my applications through Titanium Backup (I have the pro version). Afterwards I restored all my applications via Titanium backup, again everything went fine. My problem is that the android market no longer recognises I have these apps on my phone. In total, I have approx 60 apps, but the market now thinks I have 20. I tried using the market update helper and market doctor from Titanium Backup, but it still hasn't solved the problem. I have tried running the various apps to see if that would update the market, but no such luck.

I'm not sure on what to try next, so I was hoping someone here maybe able to help.

Thank you

Dragon1720

Hi,

I have seen this problem myself on my old desire. From memory the answer is to wipe the cache/ data for all google apps including the market. Restart the phone then open them again. Including then google talk, now likely google+ this should solve the problem. It did take me a couple of goes to get it right. Might also be worth wiping dalvik amidst the reboot as when the phone starts you will then get the installing apps bit that should verify all of your apps restored from Titaium.

Hope this helps/ works

Jamie

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi,

I have seen this problem myself on my old desire. From memory the answer is to wipe the cache/ data for all google apps including the market. Restart the phone then open them again. Including then google talk, now likely google+ this should solve the problem. It did take me a couple of goes to get it right. Might also be worth wiping dalvik amidst the reboot as when the phone starts you will then get the installing apps bit that should verify all of your apps restored from Titaium.

Hope this helps/ works

Jamie

Hi Jamie,

Thanks for the reply,

I was just about to update this message because I got it working again. However, it was just like you said, in the apps section of the settings menu, I wiped the cache of the three market related items. (market, feedback agent, and I can't remember the last one) I then disabled them, and a few minutes later re-enabled them. Perhaps the disabling was overkill to some degree.

I tried the market, it took a while but when it came back they were all restored.

Thank you

Dragon1720

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.