• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ DEV ] HTC Sense

227 posts in this topic

Posted

that breaks it, i've got audio working now, uploading the new alpha soon.

How about the hw folder?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

How about the hw folder?

Strange. I got no hw folder under /etc in alpha2 zip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Aw, mine is still recompressing... Have you tried setting wifi.interface to wlan0 and vmheapsize to 32 in build.prop? In alpha 2 its still 20Mbs, which is even lower than stock blade roms (24Mbs). I remember that setting this value helped me a lot on stock 2.1

its being uploaded now and yes i've done both those things

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Strange. I got no hw folder under /etc in alpha2 zip

It's under /system/lib.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

How about the hw folder?

that breaks gralloc

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

that breaks gralloc

Not good. I wonder why it's being so restrictive. Most roms seem to be able to take lib changes quite well as long as you don't mess with the main ones or the framework. But Sense seems to break on most libs.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It's under /system/lib.

Uh. Big miss at me. I think I gotta drink something with coffeine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

right, i'm uploading to mediafire now as the google code page kept crashing, weeo you can then upload it there if you want.

Here's the changelog for alpha3.1 and here's the download link!

http://www.mediafire.com/?ugoaqdg1w2kabbv

Changelog:

- Fixed upside down screen (thanks to tilal6991)

- Cleaned up build.prop slightly

- Replaced copybit lib (gets rid of ui glitches)

- audio working

Edited by the_crevis
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

right, i'm uploading to mediafire now as the google code page kept crashing, weeo you can then upload it there if you want.

Here's the changelog for alpha3.1 and here's the download link!

http://www.mediafire.com/?ugoaqdg1w2kabbv

Changelog:

- Fixed upside down screen (thanks to tilal6991)

- Cleaned up build.prop slightly

- Replaced copybit lib (gets rid of ui glitches)

- audio working

Okay. Ill do that :-) Nice work The_Crevis. So what do we have to do now?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

fix ril, wifi, etc - the list goes on and on :L

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

fix ril, wifi, etc - the list goes on and on :L

Oooooh Wifi. Ill try that one :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Network settings force close atm, I fixed it, but the apk won't compile properly so some of the images are missing, here's the temporary fix though cause you'll need it if your trying to fix wifi. Its just the apk, not a flashable zip.

Settings.zip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Phone have reboots after i unlock it. Sorry for my english.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Yap, tried the fixed libsurfaceflinger, it worked perfecty, but I got reboots.. :huh:

Edited by XMasterNinni
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yap, tried the fixed libsurfaceflinger, it worked perfecty, but I got reboots.. :huh:

I'm in school, so I can't test myself, but some logs would be nice. If it happens at unlock with sim inserted, try without sim, it may be the RIL.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Alpha 3.1 resets here after a few seconds, both with and without sim.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Yes, alpha 3.1 does reboot immediately, sorry I can see the mistake, I'm fixing atm and will release a new alpha soon.

Edit: okay... this is more complex than I thought. On my backup of sense which is the same as alpha3.1 I get no reboots, but if I then wipe the data and boot up again I get reboots and logcat isn't helping :/ Any ideas?

Edited by the_crevis
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hmmh...

There was a reboot problem with the old Galaxy Ace ICS Builds...

The problen happened only with some Sim Cards but now they changed the kernel and it works...

Will try booting up without sim card...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes, alpha 3.1 does reboot immediately, sorry I can see the mistake, I'm fixing atm and will release a new alpha soon.

Edit: okay... this is more complex than I thought. On my backup of sense which is the same as alpha3.1 I get no reboots, but if I then wipe the data and boot up again I get reboots and logcat isn't helping :/ Any ideas?

Odd suggestion, but would formatting /system instead of wiping data help?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Odd suggestion, but would formatting /system instead of wiping data help?

No cause you need the data from my build in the first place, I could include my data but that's not a proper fix.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hmmh...

There was a reboot problem with the old Galaxy Ace ICS Builds...

The problen happened only with some Sim Cards but now they changed the kernel and it works...

Will try booting up without sim card...

Its nothing to do with the sim card... I just seem to get a heck of a lot of errors on a build where I've wiped the data, and I don't get them at all when I haven't wiped.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Here's the logcat around the error: http://pastebin.com/dC7Vpwau and normally I don't get any audio errors :/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It seems to be a problem with NetworkLocation (the service death occurs after an error with NetworkLocation).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

But then why restoring data helps for crevis? If NetworkLocation reads something from there, then how that data has been written there for crevis for the first time?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm not trying to put you guys under pressure or annoy you, but is there any news for an update this weekend? There used to be a lot of posts daily but the project seems to have gotten in a bad patch or something(again, nothing against the developers or anything).

Anyway, still loving the work the developers put in this, and I'm hoping to see some news soon tongue.gif

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.