• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Dropping data connection

6 posts in this topic

Posted

I bought the vivacity for my wife, unlocked it and debranded no problem.

The phone works fine, wifi works fine, also the data connection works ok.

The problem is that in last two days, the data connection dropped and deactivating/activating the data will not help.

Restart will bring the connection back.

Anybody else experienced the same problem? I think it might have something to do with changing between wifi connection and mobile data connection.

Any ideas what to do?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There has been problems with the tmo/orange network over the past few weeks. Or it could be you dont have always on data enabled.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No never experienced that :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I bought the vivacity for my wife, unlocked it and debranded no problem.

The phone works fine, wifi works fine, also the data connection works ok.

The problem is that in last two days, the data connection dropped and deactivating/activating the data will not help.

Restart will bring the connection back.

Anybody else experienced the same problem? I think it might have something to do with changing between wifi connection and mobile data connection.

Any ideas what to do?

You wouldn't happen to be on giff gaff by any chance, as I have had similar problems.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There was a publicised outage on giffgaff last week wasn't there. I didn't notice tbh.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There was a publicised outage on giffgaff last week wasn't there. I didn't notice tbh.

Yes on Friday, but I don't know if it's my location but I have had quite a few problems since that including today. My phone drops connection then after playing with network settings sorts itself out.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.