• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

ZTE V9 trashed by flashing blade stuff

3 posts in this topic

Posted · Report post

Hi!

I' m desperatly looking for help. I used to own brand new ZTE V9 tab and decided to flash CM 7.2 which needed Gen2 device (I got Gen1 with Android 2.1).

So I hat to update first by using TPT but accidently took V7 for blade. Yes I'm aware it's like I had to clear wish to do trash the devices as hard as possible. It's even better than slamming to the floor and stepping on it.

Till the flash then I got graphic errors and nothing more. So with help of some guys in other forum I managed to achieve a little bit. However at current point they told me best would be to try here.

I flashed Gen2-Gen1 TPT for ZTE V9 and achieved fastboot/adb access again which was nearly total lost but Linux ADB tool achieved something. I tried to flash latest CWM for Gen1/Gen2 devices (both) and even stock recovery to get FTM mode. Flashing looked good and recovery is listed when entering fastboot devices. My biggest problem currently is blank screen only LED is active and USB connection to computer works. So I recovery is somewhere on devices but not available to full scale.

Current repair results.

ADB connection again

fastboot connection again with ability to flash recovery

no ZTE Diagnostic device in Windows, no FTM mode

So after everybody tried as hard as possible the guys told me I would need TPT to repartition everything and even rewrite some hidden partitions because I had Blade stuff in bootsectors to achieve FTM mode again. With FTM mode I'd able to revert back to orginal software and start all over again. Is anybody please aware how to get such TPT - I simply don't have the knowledge to achieve any more success w/o your help.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have the same problem .........i need Gen2-Gen1 TPT for ZTE V9....... can you upload please

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes! Please, anybody who have link to download TPT Gen2-Gen1 or TPT Gen1-Gen2 post it here!

Or upload this file(s) !

Thank you very much!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.