Dazzozo

[ICS] [CM9] [4.0.4] CyanogenMod 9 for the ZTE Crescent [ROM] [Last updated: 13/07]

Recommended Posts

Hello :)

Can't install this CM9 on my phone.

install from ClockMod Recovery

Log:

-- Installing: /sdcard/13072012-cm9p736v.zip

Finding update package...

Opening update package...

Installing update...

assert failed: getprop("ro.product.device") == "blade2" || getprop("ro.build.product") == "blade2"

E:Error in /sdcard/13072012-cm9p736v.zip (Status 7)

Installing aborted.

What's wrong? A phone is p736v. =(

What I should to do?

P.S. sorry for my english :)

I think that means your installing it on the wrong device, but I may be wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jimjim79    0

1. Go to this thread http://forum.xda-dev...d.php?t=1716124

2. Download Int2EXT+

3.Wipe,Install CM9 wipe

4.Backup your SD Card, it will be erased

5.Go to partition SD card in Clockworkmod and make a partition, wich should ba as big as you want your internal memory to be

6.Install CM9

7.Install gapps

8.Install Int2EXT+

9.Reboot

Thank you so much, it worked like a charm! Set the "swap size" to 0M was that correct?

Share this post


Link to post
Share on other sites
beavis77    0

Me not, maybe someone else, because libstagefright on jellybean is very different

EDIT: Here's the SF 2 version http://www.mediafire...-p736vHQFIX.zip

Here's the TMV version http://www.mediafire...-p736eHQFIX.zip

Would it be possible to change only the libs on the phone itself (i.e. without installing the fixed rom)?

I'd prefer not to re-install all my apps...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Liamness    4

That said, you may run into problems if you flash without wiping. At least this is what I have read from other people. If you have Titanium Backup it is trivial to reinstall your apps, I would wipe and them install the OMX patch just to be safe, if I were you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
MaTMaNhun    0

Hi guys,

I've got a little problem with this rom, it keeps freezing after some time, every 4-5 hours maybe. I've got a Vivacity variant (The Atlas W). What can i do with this? I really like this rom, and i don't want to go back to GB.

(Sorry if i had mistakes, i'm not speaking english as my native language.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
garethygog    0

Going from original Orange SF to OSF 2

Tried the one from sanfranciscoandroid.co.uk, but files seem to be missing and generally dont feel confident about it, so intend to try this one.

Before I start, though, I have a couple of questions if anyone can help.

1. Does this procedure

a. Root the phone?

b. Remove any Simlock?

2. The procedure includes A2SD as an option , does this require SD card to be partioned? and if so , what kind of sizes should be used?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
bilad25    0

QU: Anyone got UpnPlay working mines not seeing my network shares (NAS) any advice want access to my home media at home.

Love this rom! Still no Wi Fi tethering though?

Just a thought been reading and wondered does this not work, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.android.wifi.tether&hl=en WiFi tether for rooted phone sounds like what you need.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lockheed666    0

1. Go to this thread http://forum.xda-dev...d.php?t=1716124

2. Download Int2EXT+

3.Wipe,Install CM9 wipe

4.Backup your SD Card, it will be erased

5.Go to partition SD card in Clockworkmod and make a partition, wich should ba as big as you want your internal memory to be

6.Install CM9

7.Install gapps

8.Install Int2EXT+

9.Reboot

Sadly, that gets me stuck on boot screen. Any ideas why?

Share this post


Link to post
Share on other sites
gbosh    65

Oops I made a little mistake it was ment to be Install CM9 (Cyanogenmod 9) COMMA Wipe data/factory reset (in clockworkmod recovery)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oops I made a little mistake it was ment to be Install CM9 (Cyanogenmod 9) COMMA Wipe data/factory reset (in clockworkmod recovery)

ah makes sense now, will try it later on. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

QU: Anyone got UpnPlay working mines not seeing my network shares (NAS) any advice want access to my home media at home.

Just a thought been reading and wondered does this not work, https://play.google....fi.tether&hl=en WiFi tether for rooted phone sounds like what you need.

I could never get UPnPlay to work, Bubble UPnP works fine though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
leighw101    1

Got my San Francisco 2 over Xmas and decided to give this rom a try and I'm very impressed!

Only thing I can't get running is wifi sleep for some reason. Reading all through the thread I get the impression that had been sorted but I can't seem to make it work for me at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mpbrigham    0

I installed this ROM last week and it's really great, thank you! :-)

However, my phone sometimes detects being in roaming while still in my home country (France)? Is some setting wrong?...

(Operator Free Mobile, ZTE Blade S)

Thanks!

marco

Share this post


Link to post
Share on other sites
Phoenixx61    0

First of all - thank you for the really good work on the cm9 for TMV - runs stable and kinda smooth on a german ZTE Atlas W. Besides i encountered a non violent bug.

The voice search doesnt work!

the appwindow appears but i can speak as much as i want - nothing happens ... checked the parameter quite a few times without finding the solution myself. Everything seems to be correct.

anybody got an idea?

can i deinstall it somehow (it looks to be a system app from cm9) and maybe take the one from the playstore instead?

Share this post


Link to post
Share on other sites
tititj    2

Hi , you can use something like this

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&hl=sr[/CODE]

to uninstal system application , and also you can try to replace the apk with the one from market but remember to make a backup first.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tititj    2

I made a mistake and installed a2sd script , what is the best way to switch to int2ext + script , what steps i need to do ?

I noticed the lights on soft touch buttons dont work , is there some settings that i need to set or it's broken ?

It seems my proximity is not working , any fix for this ?

Thanks.

Edited by tititj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.