• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[11-06] [ROM] CyanogenMod 9 - Endeavor Unleashed | 015

2185 posts in this topic

Posted

We are getting reports of this thread getting out of hand, please don't post abuse...regardless of motive.

A few posts deleted.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I dont see the error shaky thinks he does, so i have my bets on him to fix it. There isnt much i can do right now cause the reboot is to annoying

maybe his guess of init.d is right...we all hope the best..xD

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

maybe his guess of init.d is right...we all hope the best..xD

He dont thinks init.d he is working on some parts from my kernel source

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

He dont thinks init.d he is working on some parts from my kernel source

oh i thought this waas the guy wich talked about init.d a few pages ago

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

oh i thought this waas the guy wich talked about init.d a few pages ago

No he is shaky from xda :ph34r:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah.. the whole ROM is not more than the Kernel...xD

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Where is the source code for this release? Does it consist only of the kernel located at https://github.com/T...d-endeavoru-3.0 or are there other modifcations?

Ignore the question, I see the GPL code has been released but the Apache code hasn't. I hope that will change in the future :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi!

Thanks a lot for this rom, I love it!! :D , Sense 4 was making me feel like I was running 2.3 ...

I have a small issue though: right after the install everything was working fined, but now my accelerometer doesn't work anymore (I'm 100% sure it was working right after the first boot on this rom). Even compass apps don't work.

I tried to clean the cache + dalvik cache but nothing.

Any ideas ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Anyone else experiencing their songs slowing down during playback using Google Music?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes thats bc of the phone sleeping while screen is turned off

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Anyone else experiencing their songs slowing down during playback using Google Music?

it doesn't happen only in google music. Happens to me when I listen to Spotify.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Trip,

Fantastic progress so far. Despite the animosity between you and XDA, I respect both and believe in the community system.

I'd decided to stay away from ROMs until there is S-OFF as HTC India SUCKS and I wouldn't want to deal with them at all with warranty issues. I already replaced one with a flickering bastard of a display and it was a nightmare dealing with the staff.

But, can't stand Sense anymore and I'm now going to flash this ROM.

There's just two things I wanted to ask:

1 - Is the ImageSense chip functional in this ROM or are the 3A's handled by the Tegra 3?

2 - What is the status of the nvidia binaries needed for the 3.x kernel?

Thanks a lot and keep up the blazing work!

Small token of appreciation coming your way once my PayPal is activated. :)

Trip?? Or anyone else who knows about the Imagesense chip at least?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

To listen to music switch your CPU to interactive mode and it won't slow down

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Trip?? Or anyone else who knows about the Imagesense chip at least?

Probably not, this is a sense future

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi!

Thanks a lot for this rom, I love it!! :D , Sense 4 was making me feel like I was running 2.3 ...

I have a small issue though: right after the install everything was working fined, but now my accelerometer doesn't work anymore (I'm 100% sure it was working right after the first boot on this rom). Even compass apps don't work.

I tried to clean the cache + dalvik cache but nothing.

Any ideas ?

Same here :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same here :(

I was starting to think im the only one.. I'll try with the 13 in a bit and tell you if I still got the problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Same here :(

I was starting to think im the only one.. I'll try with the 13 in a bit and tell you if I still got the problem.

Ok I installed the 13 and it works perfectly (auto orientation, compass ...). Seems like there is a problem with the 14, but I wonder why it's not with everybody ... maybe only on fresh installs ?

Edit: I've installed the 14 on the 13, and it still works :)

So Imationation try to do the same: install 13 on your 14, then install 14 again ;)

Edited by Elsiko
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

nice.... one thing more... and we have finally 3.x on One X... the bootup..xD

It does boot and runs... just for 2min and a few seconds

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It does boot and runs... just for 2min and a few seconds

ok thats better than @ Friday...xD do you now why it it reboots now ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok thats better than @ Friday...xD do you now why it it reboots now ?

I have no clue

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have no clue

And what about adding some additional debug print to log?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Trip, it would be great if you could let us know progress on the reboot issue

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.