• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Inverted Tri-Force of images

6 posts in this topic

Posted · Report post

So due to the usual comedy of errors when I travel Im having to use a different laptop from my ususal, so Im not sure if this is me, the site or something else, but it is a bit annoying..

Normaly I'm using OSX and never seen this problem, but I'm having to use Windows 7, and Firefox 11. and the three images at the top of the screen dont seem to render in a straight line..

I've attached a screen shot so you can see..

It shows up on EVERY page, and is annoying when it blocks out the first few lines of some posts...

post-764508-0-57005300-1335704489_thumb.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I imagine that's a firefox issue, i'll investigate. You seem to be on a very low screen res tho, what res are you running at?

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Also, your avatar seems to have got corrupted! :-/

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I can confirm this is a firefox issue, i'll fix it tomorrow! :)

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm running at 1024 x 768, best this laptop can do.. I did wonder if that was the problem, but I's still kinda expect it just exand the screen to the right, the input box I'm typing in does just that :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

On Chrome it works as intended, just not Firefox!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.