• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

No Internet Connection (wifi or mobile)

7 posts in this topic

Posted · Report post

Hi,

Just got this phone and i can't get it to connect to the internet though wifi or mobile (unlocked, on giffgaff)

It connects to my router just fine, so i assume i'm missing a setting on the phone (since it's both wifi and mobile) somewhere.

When trying to sign into a google account i get a message reading:

Can't establish a reliable data connection to the server.

This could be a temporary problem or you phone may not be provisioned for data services, If it continues, call Customer Care.

thanks for any help.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ok got the mobile internet working, had one character wrong on the VPN settings, since i did them manually.

But the wif connects but no internet.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Solved it, subnet mask was assigned wrong. Think it's time i get a new router as i have never seen a router assign that wrong.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

sorry wrong info

Edited by Davidoff59
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

How did you sort the mobile internet/ VPN?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Miguel, check the apn settings first

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

How did you sort the mobile internet/ VPN?

The mobile interent wasn't the problem. I had set up my VPN settings wrong but didn't notice.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.