• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

How many people are using B888

38 posts in this topic

Posted

working here also

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

the only thing i can suggest, when I had a problem was to restart the phone. worth a try i guess,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

My fault, I found that the Flash apk was in /system/apply rather than /data/app, so iPlayer couldn't load it. Doh.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Use Rom Toolbox for removing any apps that titanium can't.

Use root explorer and delete touchpal stuff from the misc partition.

Well, I tried both, first it seemed that Toolbox removed the keyboard, but after reboot TouchPal appeared again. I checked all the partitions, but couldn't find it with RootExplorer, so I gave it up, not a big deal. :)

Edit: Okay, finally I've found it with RootExplorer, it's located in cust/normal/europe/app folder. Thanks!

Edited by Muznyu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi guys

I've been using the B888 ROM for about a week now, all seems perfectly fine on the phone.

Just one little niggle really... I'm not sure if anyone else is having the same issue. Basically, when using the phone dialer the layout of the numbers seems international i.e. 123-456-78910. Etc. now I'd like it to be UK style i.e. 01234 456789 as it was in the original ROM. Any ideas how this can be sorted out...?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mine are not like that on B888. Is your phone language set to UK English

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi guys

I've been using the B888 ROM for about a week now, all seems perfectly fine on the phone.

Just one little niggle really... I'm not sure if anyone else is having the same issue. Basically, when using the phone dialer the layout of the numbers seems international i.e. 123-456-78910. Etc. now I'd like it to be UK style i.e. 01234 456789 as it was in the original ROM. Any ideas how this can be sorted out...?

Mine are not like that on B888. Is your phone language set to UK English

I have this problem too, don't think its rom based though. I just checked my language settings and I'm on UK English. I had this problem on the blade too. My guess is that its a google accounts glitch. I'm from the States, and so I have both UK and US phone numbers in my contacts, and I always guessed that google accounts decide to read the US format, and then assumed that's what I needed, and it then changed all my numbers into the US format (including UK one's) Good thing is, it doesn't effect calls, just the way the numbers are displayed.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Im pretty sure I set it to English UK

I'm gona check again though...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have this problem too, don't think its rom based though. I just checked my language settings and I'm on UK English. I had this problem on the blade too. My guess is that its a google accounts glitch. I'm from the States, and so I have both UK and US phone numbers in my contacts, and I always guessed that google accounts decide to read the US format, and then assumed that's what I needed, and it then changed all my numbers into the US format (including UK one's) Good thing is, it doesn't effect calls, just the way the numbers are displayed.

I don't have the G300 yet, but on a similar problem on a couple of other phones, I used 'more locale 2' https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale to sort it out easily.

Can't say it'll definitely sort the problem, but perhaps worth a try. Back up first! :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I also have the locale problem. Under "Language & keyboard settings -> Select language", I can only choose "English" which is English (US); no option for British English.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mine is set to "English (United Kingdom)" and I'm on the B888 rom. The funny thing is though that if I go into the language selection I can only see "English" available as an option and not any particular variant of English.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There must be about 40 English options on b888 from Afghanistan to Zimbabwe English literally

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have these roms made any difference to the phone's signal? Mine kept dropping from 3 bars to 0 then back again constantly, so I took it back.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.