Sign in to follow this  
Followers 0
ahamaymaurice

SMS led stays on Liquid E (S100)

3 posts in this topic

Hello everyone,

Since 3 days I have a strange problem on my Liquid E:

The sms/email led on the top stays on (no blinking). I tried several reboots, which didn't solve the problem.

As soon as the phone asks for the sim code the led goes on and stays on.

First I thought it had to do with the rom (tl rom), but I had this problem never in the past.

So I cleaned the phone, installed a new rom (liquid metal rom). But this didn't solve the problem.

So at this moment I have a 100% working phone with the SMS/Email led on for all time.

Is there anything I could try to fix it?

Thanks,

Maurice

(NL)

Edited by ahamaymaurice
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried going to original stock froyo bin?

Edited by renzs
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello All,

I found out the problem... I updated the "Go taskmanager" program.

This causes the led to stay on.

I have removed it and everything works fine again.

Regards,

Maurice

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.