• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[ROM] MIUI - 2.5.11 (ICS 4.0.4) - after_silence (N1 port)

61 posts in this topic

Posted (edited)

Well...just well :-) I got mtp working, so here is new version.

Acer Liquid - Miui 2.6.8

Working:

  • - Radio;
  • - Touchscreen;
  • - Wifi;
  • - MTP connection to PC;
  • - Bluetooth;
  • - Camera;
  • - Camcorder;
  • - Full HWA;
  • - Deep Sleep;
  • - New partition layout;
  • - Tethering: (usb: fully working; wifi - please use some market app);
  • - Built-in a2sd scripts.

    Not Working:
    • - Making Panorama;
    • - Bad HW video decoding;
    • - Some sensors (compass, may be not perfect prox-sensor);

    Problems/Bugs:

    [*]- Broken icon of USB Debugging while connecting to PC;

    [*]- Slow USB connection speed;

    [*]- A little bit bad multitouch;

    [*]- Not right LED notifications;

    [*]- May be sometimes reboots/hangs as CM9 for LiquidA1/E.

    Changes:

    - some cleanups and some updates of hw libs.

    Miui 2.6.8 changelog: http://miuiandroid.c...ange-log.16878/

    Download: https://docs.google....zRnTkJNX1U/edit and mirror http://www.mediafire...irpofotasdntg83 (need to flash as unsigned zip as before)

Edited by after_silence
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

thank you after_silence :)

i'll give it a try

Edited by ARDV
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I downloaded... you're doing a great job :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

this rom seems to be better than the old, but it still have some lag, we hope that the next versions will be more quick

(it is better to change the topic title to the last version)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

this rom seems to be better than the old, but it still have some lag, we hope that the next versions will be more quick

(it is better to change the topic title to the last version)

Its not possible to change topic title by simple users as me :-) Its a job for moderator or something like this:-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Its not possible to change topic title by simple users as me :-) Its a job for moderator or something like this:-)

Click "edit" on your first post, then click "use full editor"; you should be able to change the title there.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey After_Silence

No more "Error Inflating Widget" anymore which is great

BUT

The new messege shows:

Send

Next

Whenever Debugging is turned on, no way to get around it, really need debugging to tether so please help!

Thanks for the good work though =D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Debugging works 1000000000000000% and its not connected WITH VISUAL APPEARING OF ADB ICON.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Any progress?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

after_silence great job!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.