• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[Tool][Linux] ZTE Porting Tool

63 posts in this topic

Posted · Report post

Hi xmaster, I seem to be still having this issue with cygwin, all seems to work fine on ubuntu. I'm not really sure where I'm going wrong..

http://pastebin.com/FUtNmpAe

any ideas?

cheers surf

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Would be awesome if Blade II supports gets added.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

If you're willing to write the support for it, sure. ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

If you're willing to write the support for it, sure. ;)

If it's not too difficult then I'm willing to do that.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi sui785!

Blade II would be awesome, yes! Do you have small Bash/Shell script skills and do you know how to use github?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi sui785!

Blade II would be awesome, yes! Do you have small Bash/Shell script skills and do you know how to use github?

Nope and nope, but always willing to learn. I dont have any Linux system though(only Mac and Windows)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Daz, could you take over Jelly Bean support for the Crescent? Have a look at my latest commit! ;)

Cheers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hi all, I think I've got cygwin working a little better! I've just run the latest blade mokee through and had these errors:

Copying files...<META_INF>

scripts/extract_files: line 14: sudo: command not found

Copying files...<boot.img>

Copying files...</system/bin>

cp: cannot stat `base_rom/system/bin/port-bridge': No such file or directory

cp: cannot stat `base_rom/system/bin/wlanmac': No such file or directory

cp: cannot stat `base_rom/system/bin/wlantool': No such file or directory

Copying files...</system/etc>

cp: cannot stat `base_rom/system/etc/init.bt.sh': No such file or directory

cp: cannot stat `base_rom/system/etc/media_profiles.xml': No such file or directory

Copying files...</system/lib>

cp: cannot stat `base_rom/system/lib/libmiscta.so': No such file or directory

cp: cannot stat `base_rom/system/lib/liboem_rapi.so': No such file or directory

cp: cannot stat `base_rom/system/lib/libuim.so': No such file or directory

cp: cannot stat `base_rom/system/lib/dhd.ko': No such file or directory

Copying keychars...

Coypying keylayout...

Editing build.prop...

Finished copying!

Checked with kitchen,http://pastebin.com/xRkU8Hqf

Any ideas or does that look ok?

cheers surf

Edited by surfungus
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tried to set up Cygwin again. Managed to install it etc but now what do I do?

I added the kitchen folder to my home directory but I get an error due to my directory having a space in the name, so I follow the instructions and move kitchen to home but then Cygwin doesn't load how it should so my commands don't work.

Any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Got everything set up in the end, made a new user account specifically for Android development so everything is sorted. I have a problem though. for some reason when I try to port a CM7 based ROM (Using Method A) it just constantly downloads the base ROM over and over again and gives an error but the error flashes off too quickly for me to get a chance to read it. So I have to use Method B but whenever I use that method the ported ROMs fail to install due to a problem that apparently has something to do with the build.prop (Going by what CWM says in the error message).

Any ideas?

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Got everything set up in the end, made a new user account specifically for Android development so everything is sorted. I have a problem though. for some reason when I try to port a CM7 based ROM (Using Method A) it just constantly downloads the base ROM over and over again and gives an error but the error flashes off too quickly for me to get a chance to read it. So I have to use Method B but whenever I use that method the ported ROMs fail to install due to a problem that apparently has something to do with the build.prop (Going by what CWM says in the error message).

Any ideas?

Thanks

I also have this with CM7 on Ubuntu. Haven't tried stock/CM9 yet.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Stock & CM9 Ports work fine for me. For CM7 I have to use method B and then replace a few words to 'blade2' in the updater-script file.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

links is ded can anyone post wrking link????

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.