• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

G300 + NO data

5 posts in this topic

Posted

Have just spent an entertaining but fruitless hour on the phone to O2 technical support trying to obtain some sort of data connection.Voice works fine.

1. I am on a Simplicity (oxymoron) contract for voice & data with O, pay monthly.

2. I am provisioned at the O2 end.

3. I am on ROM 888

4. Wifi works fine.

5. I cannot get any direct 3G connection.

Does anyone out there have a working collection of settings that I can apply for a working O2 APN ?...( I don't give rat's arse about MMS at this juncture).

Thanks in advance, I'll mosey over to XDA and see if the answers there as well.

M&C

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

solved. Found this on XDA. It works.

Name 'O2 UK' (anything)

APN 'mobile.o2.co.uk'

Proxy 'not set'

Port 'not set'

Username 'O2Web'

Password 'password'

Server 'not set'

MMSC 'not set'

MMS Proxy 'not set'

MMS Port 'not set'

MMC '234'

MNC '10'

Authentication 'not set'

APN Type 'default,supl'

then, a second APN, to handle the mms

Name 'O2 mms postpay' (anything)

APN 'wap.o2.co.uk'

Proxy 'not set'

Port 'not set'

Username 'O2wap'

Password 'password'

Server 'not set'

MMSC 'http://mmsc.mms.o2.co.uk:8002'

MMS Proxy '193.113.200.195'

MMS Port '8080'

MMC '234'

MNC '10'

Authentication 'not set'

APN Type 'mms'

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

http://nxwiki.blogsp...oid-iphone.html

Have a look here. Hope it helps

Thanks. I think I put most of these in my phone with O2 Tech. Support in a game of ' Trial and Error' .

Eventually got there with the settings above. Cheers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So much for the O2 technical support department then :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.