• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

deleted

131 posts in this topic

Posted

Awesome, thanks jikobutsu! Definitely remember seeing some of these in skate / blade ROMs haha

Is it possible to add this mod to Paul's ROM by just replacing / adding the following files in the original ROM with the ones in the download zip?

screenshot.apk

screenshot (in the bin folder)

android.policy.jar

framework.jar

framework-res.apk

Thanks

Edit: tried it and screenshot didn't work "Error: Unable to save screenshot: mBitmap = null"

yes, your just missing this


set_perm(0, 0, 6755, "/system/bin/screenshot");
[/CODE]

add this line in the roms updater-script

with the other permission's

after adding this to your rom then flashing it please let me know if there is any difference with screenshot colours

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Great, thanks Tillaz. Trying it now.

E: Error in ROM zip file.

(Status 6)

Installation aborted.

Any ideas?

Edited by timfimjim
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great, thanks Tillaz. Trying it now.

E: Error in ROM zip file.

(Status 6)

Installation aborted.

Any ideas?

you should only use notepad++ to edit updater-scrip

anything else will brake it, if you did use the above im not sure

use this one, its already edited so just extract and add to your rom

updater-script.rar

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Right ok. Thanks very much Tillaz you da man :)

after adding this to your rom then flashing it please let me know if there is any difference with screenshot colours

Screenshot works now the script's right. But colours are still dodgy. Do you think this is because of the screenshot apk?

Edited by timfimjim
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Right ok. Thanks very much Tillaz you da man smile.png

Screenshot works now the script's right. But colours are still dodgy. Do you think this is because of the screenshot apk?

something is not compatible with the g300, most likely the screenshot.apk...

is there a cm7 available for this device yet?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

something is not compatible with the g300, most likely the screenshot.apk...

is there a cm7 available for this device yet?

there is no CM7 available yet :(

Edited by FrankieADZ
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Anyone know what i'm doing wrong i have a rooted phone, tried adding the link from the first page via clockwork then i let it reboot, i then try to switch off to get to the power off options but they are still the same power options, i dont have screenshot, recovery etc. i am on the B888 rom.

Edited by feckineejit
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You are doing nothing wrong,the mod is in testing still.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You are doing nothing wrong,the mod is in testing still.

but the title says [mod] extended power menu [now fully working] everyone else has been getting screenshot etc (although not working), why is mine still the normal power menu with nothing added

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Which one did you install,there are quite a few in this topic ?

At the time it was believed to be fully working but then problems with screenshot was found.

@tillaz you may want to change the tittle to avoid confusion.

Edited by jikobutsu
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

but the title says [mod] extended power menu [now fully working] everyone else has been getting screenshot etc (although not working), why is mine still the normal power menu with nothing added

you installed it via cloclworkmod?

did it say install complete?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

you installed it via cloclworkmod?

did it say install complete?

as far as i am aware it is fully working, just the colours are inverted in screenshots

download from first post, install via clockworkmod, no wipes

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

as far as i am aware it is fully working, just the colours are inverted in screenshots

download from first post, install via clockworkmod, no wipes

yes i downloaded from the first post, added to sd card then installed with clockwork (sebs clockwork) never done any wipe, and its still the original power menu. it also said installation complete.

Edited by feckineejit
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

the zip file from the main link when downloaded to my computer says "extended power menu 2"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hmm, cant someone else test the link in first post and tell me if it works?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

*wrong topic*

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

---

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

i've tried the main post link, and the link on page 4, #67 still none of them do anything.

EDIT: tillaz do i need a custom rom running on my phone to get this to work, as i'm still using the stock B888 rom?

Edited by feckineejit
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i've tried the main post link, and the link on page 4, #67 still none of them do anything.

EDIT: tillaz do i need a custom rom running on my phone to get this to work, as i'm still using the stock B888 rom?

no it should work on stock, try renaming the .zip then flashing it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

no it should work on stock, try renaming the .zip then flashing it

when you say try renaming the zip, do you mean right click on it and rename it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

when you say try renaming the zip, do you mean right click on it and rename it?

yes,

aslo if someone else could flash link link on first post and say if it work or not would be a great help

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yes,

Just done that, still no joy :unsure:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

........... if someone else could flash link link on first post and say if it work or not would be a great help

Just installed the power menu zip file no problem. Tried screenshot and reboot recovery both working... Thanks again. Added your Bravia Engine and the Tweak pack = Tricked out phone

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What screenshot working for you? as in the colors are correct,not inverted?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

God knows why i can't get this to work, tried again, no luck, also tried sony bravia thing, not sure if that has worked either as there is nothing in apps to show it worked, I'm stumped as to what's wrong. :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.