• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

REMOVED

289 posts in this topic

Posted · Report post

REMOVED

5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Statusbar is gone for me,

Rom settings are visible in settings and accessible,every function seems to be working,as well as battery bar,it's just statusbar not visible.

I did disable toolbox in settings after seeing statusbar was gone thinking it could be causing problem,and then tried a reboot,but still no statusbar.

Guys if you want features on your G300's you really need to help with the testing,the more testers,the more clear things become,and the quicker the dev can give you that feature.

Backup in CWM and do some testing!

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Statusbar is gone for me,

Rom settings are visible in settings and accessible,every function seems to be working,as well as battery bar,it's just statusbar not visible.

I did disable toolbox in settings after seeing statusbar was gone thinking it could be causing problem,and then tried a reboot,but still no statusbar.

Guys if you want features on your G300's you really need to help with the testing,the more testers,the more clear things become,and the quicker the dev can give you that feature.

Backup in CWM and do some testing!

Totally agree. Let's risk and help devs. Life is risk. Do the tests only if you have a crappy second phone for replacement though :-)

Edited by weckl
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Status bar also gone on mine. Tried reboot. 'process com.android.systemui' has stopped unexpectedly. force close.

Many thanks for your continued efforts tho. :)

All the best.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

These kind of things will not break your phone.

If the test does not work you simply restore system in CWM.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

logcat would be really handy with this one

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yep same here all the settings are there but no bar. At start up I get an error saying it has stopped (process com.android system ui) has stopped

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

How?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

download logcat from the market

this

https://play.google....IuYWxvZ2NhdCJd

press menu then preferences

change level? to error

go back to the main log, press menu then clear...

now make / wait for the force close

go back into logcat app, press menu then save

upload this for me please :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

new version HERE

NEEDS FLASHED OVER A WORKING STATUS BAR (BASICALLY AFTER A RESTORE)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sorry mate, not sure what I'm doing wrong. Got the logcat, tried to upload, I chose the file it then shows; I click attach and it says error: no file chosen for upload? But I just did choose it

Don't think its my day

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

copy the log text to pastebin

http://pastebin.com/

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

new version HERE

NEEDS FLASHED OVER A WORKING STATUS BAR (BASICALLY AFTER A RESTORE)

anyone tried this

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Yes I have same results as first test.

Sorry bit distracted as I cannot get any of the logcat apps to work :wacko: (I know how to use them not my first time using)

All I am getting on every logcat app is blank screen,as in no logs are happening at all.

@eirlysbill1,any luck with that log you took ?

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

same here, glad ain't just me :)

yep, empty log, file size 0kb

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Everything about this device is hard :lol: even theming is pain in ass

Did you try all logcat apps ? I did and they all draw a blank screen no logging?

Sorry tillaz,this does not help your work,any idea what could be disabling logs in gr1 & kiri rom ? has something been disabled in the rom ?

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dose the rom you's are using have busybox installed ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

test3: link

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Ah! let me see.

edit: it does now just run busybox installer,but still no logging happening?

testing power widget 3......

Same as test 1 & 2 no statusbar but rest of mod can be accessed.

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ah! let me see.

edit: it does now just run busybox installer,but still no logging happening?

testing power widget 3......

Same as test 1 & 2 no statusbar but rest of mod can be accessed.

have you disabled logging with build.prop tweaks?

this might be why you are getting blank sceen,

really need a logcat for this :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

No I did a clean install of kiri for the testing,no changes whatsoever.

Here is build.prop from kiri.

Could someone else try logging?

I and one other cannot get logs to work so if others cannot we know something is preventing logging in kiri & Gr1.

build.prop.zip

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tried test 3. same as the first (never tried the second test) and empty log again. Didn't try any other log app, didn't see the point. I'm on Kiri RLS1 and it was clean install as well. Is there any other way to get a log, perhaps a terminal command? (uneducated guess)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

test4: link

i'v added the rest off the code for swipe off notifications in this version, so if this also fails the problem must just be systemUI.apk

if this fails, a logcat is a must for any more progress to be made :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

also, i need to know if the toolbox.apk is been deleted successfully

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Its a fail for me :(

Did you get a chance to take a look at build prop above ?

I had a look but did not see anything that would stop logging,maybe you can see something ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.