Sign in to follow this  
Followers 0
dbaseii

Open recovery question

12 posts in this topic

Hi Guys

I installed the Team Win openrecovery 2.1.2. a few weeks ago. I just realised while trying to do a backup that its not going to the sd card but internal memory. I now dont have enough memory to do another backup. I have had a look maround and cannot see an option to change this. Any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Settings, application, preferred install location may help.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

does it give the option of where to save it?

as i was thinking of trying winrecovery myself.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

actually got a couple of questions about winRecovery if some1 wouldn't mind helping me :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

does it give the option of where to save it?

as i was thinking of trying winrecovery myself.

Not that I can see. The problem is that with the evolvement of tweaks etc I make quite a few backups.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Backups are usually stored to SD card so if the setting above is set to 'let the phone decide' then that may be why it's saving to internal memory.

It's a pretty quick check to see if that setting works for backups also.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Davidoff59 openrecovery is similar to clockworkmod. Its not an app.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm aware of that. Did you try that setting? If that didn't work, then I don't know.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i flashed TeamWin today and it went straight onto my SD card.

you could always try reflashing it again i guess but im no expert on it.

*also...brilliant recovery imo, CMR might well have a contender to its crown :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just reflashed and its working great. Not sure what went wrong before. Excellent program

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just reflashed and its working great. Not sure what went wrong before. Excellent program

could be a bug i guess. hopefully Seb will be able to get the official approval for an Official TeamWin build

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

could be a bug i guess. hopefully Seb will be able to get the official approval for an Official TeamWin build

Yeah. Would be nice if there was a version for the Vega

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.