Jump to content
qiwu huang

【ICS】LiGux v4 for Huawei Ascend G300 [2012-06-29][version 0.0.5]

Recommended Posts

great stuff :D

what needs fixing within the rom now?...i see you say BT,Wifi & Camera

on 1 of the screenshots of the apps, you have the Contacts app Named People. :wacko:

confused me for a minute then

Edited by FrankieADZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are advantages to being a geek.

Enjoy your food mate,you've earned it.

eat jiaozi ,Traditional Chinese food

Edited by qiwu huang

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sure with only Camera, Wifi and BT to fix this rom will become a daily usage one for most people! Maybe Tilal can help out with getting the last few things fixed? He's been quiet lately.

Other friends are helping to fix the WIFI and Bluetooth

Share this post


Link to post
Share on other sites

great stuff

what needs fixing within the rom now?...i see you say BT,Wifi & Camera

on 1 of the screenshots of the apps, you have the Contacts app Named People.

confused me for a minute then

BT WIFI camera

WIFI and BT ,my friend will be fix them

Now, I try to fix camera.

Edited by qiwu huang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Other friends are helping to fix the WIFI and Bluetooth

nice :D

once there fixed I shall give it a proper test :D.

tempted to try huawei radio app on it, to see if it works on ur rom when i do :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

nice

once there fixed I shall give it a proper test .

tempted to try huawei radio app on it, to see if it works on ur rom when i do

do my best.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I come from China, I am a little ROMer, your ROM is very pretty good, support!

Edited by ncf100

Share this post


Link to post
Share on other sites

LZV5.I created this account for you.Someone said we should use English in this forum. But I still want to han kou hao!! QIU DA WEI WU!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Flashed this to my device and it appears to be working really well!

Performed a complete wipe inc Davlik and Cache, and it didn't want to boot first time ( I thoughit flashed a bit quickly). Re-booted into recovery, re-wiped and re-flashed and all is working well now!

Data connection is working, as are calls.

There is no Play Store so I'm guessing I'm going to have to flash the Gapps for that? (I'm a bit rusty with CM)

Nice work though guys! It's coming along really nicely!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Flashed this to my device and it appears to be working really well!

Performed a complete wipe inc Davlik and Cache, and it didn't want to boot first time ( I thoughit flashed a bit quickly). Re-booted into recovery, re-wiped and re-flashed and all is working well now!

Data connection is working, as are calls.

There is no Play Store so I'm guessing I'm going to have to flash the Gapps for that? (I'm a bit rusty with CM)

Nice work though guys! It's coming along really nicely!

The future will be better

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×