angelo50

screen response problem with root

71 posts in this topic

wifi it's OK thanks for your time and your job

Thanks Thanks thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fine.

Here goes another one. This one is intended to be used with CM7 based roms (MokeeOS, CM7.2RC3)

Download: http://tinyw.in/yAem

Somebody should test it if it actually works...

If yes then I'll build another one - for CM9

Edited by C3C0
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok i put update with cm7?

Edited by spide
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

With your update S3, I ve tryed with cm7.2 and MokeesOS.

The screen is locked on logo

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. I probably know the reason. Will get back to it later.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. Thanks :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can release the two links on the french forum?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of course. I can also make another one - for ics (cm9) if you're interested.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Of course. I can also make another one - for ics (cm9) if you're interested.

Make it please.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi C3CO, hi spide

i don't have issue with touchscreen on my zte staraddict sfr.

C3co i used Xmasterninni zte porting tool but BT and wifi don't work. I think this issue is because of the firmware. Could you tell me wich file you have changed in this update to make wifi works?

If i change boot.img and lib/dhd.ko sometimes it works, sometimes no.

can y apply your patch on my portingtool's roms?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

My problem was just misplaced dhd.ko. I had it inside lib/modules but it should be directly in lib.

I don't think your problem is connected with kernel and dhd. I suppose it's something else. Is your ported rom available for download? I could take a look at it tomorrow maybe.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems working OK, but have a non-zero (~5% for 9 hours) battery consumption in deepsleep (compared to "regular" S3 kernel with same installed software and device settings).

Edited by SingleWolf
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not too much. Might be some app waking it regularly. If it was a permanent wakelock the consumption would be much higher. Can you check using BetterBatteryStats?

Edited by C3C0
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Might be some app waking it regularly.
Not sure: everything is same (ROM, software, settings), only S3 kernel replaced with SFR build. Will test more to exclude simply improper battery charge indication.

Can you check using BetterBatteryStats?
Yes, I already check it, but see no active kernel wakelocks.

P.S. No more tweaks in it then only SFR touchscreen support added? I feel noticeable faster cold boot with this kernel.

Edited by SingleWolf
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi c3c0, i have a problem with CM9, i can't seem to remove the pointer mouse.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi c3c0, i have a problem with CM9, i can't seem to remove the pointer mouse.

no Fix ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried but ran out of ideas. It's difficult for me without having this type of device physically ...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, I'll gloadly test anything. I also made a logcat of boot for tilal. Would that help you?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.