feckineejit

02 mms settings

7 posts in this topic

Is anyone else on 02 pay & go, if so are you able to send and receive picture messages, i have what i think are the correct apn settings as i got them from my san francisco, (these worked on the san fran) i can send and receive texts, also have no problem connecting to the internet. just cant send/receive pic messages. any one with working settings could you possibly post them or let me know if there the same as these.

Name:O2

APN: payandgo.o2.co.uk

Proxy:

Port:

Username: payandgo

Password: password

Server:

MMSC:

MMS:

MMS:

MCC: 234

MNC: 10

Authentication type : none

APN Type: default

Click menu then save,

Name:O2 MMS PREPAY

APN: payandgo.o2.co.uk

Proxy: http://payandgo.o2.co.uk

Port: 9201

Username: payandgo

Password: password

Server: http://mmsc.mms.o2.co.uk:8002

MMSC: http://mmsc.mms.o2.co.uk:8002

MMS Proxy: 193.113.200.195

MMS Port: 8080

MCC: 234

MNC: 10

Authentication type : none

APN Type: mms

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I always had problems setting up o2 mms (pay monthly) on my blade and at first on my g300. I recently got it working with a free app called 'Tweakker APN INTERNET MMS'. I have since used this app to get data and mms to work on a pay as you go vodaphone sim (the one I got with the g300) and my new three sim (pay monthly). I highly recommend this app as it saved manually setting up the apns and it seems to have hundreds of operators/countries. I hope it works for you too :-).

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reply, but i cant seem to download it, i keep getting a pop-up saying "Error processing purchase. [DF-BPA-09]"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for the reply, but i cant seem to download it, i keep getting a pop-up saying "Error processing purchase. [DF-BPA-09]"

That's one of those clear data, clear Google framework, re start issues

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

So do I need to clear all my data to get it to work? :s

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clear Google play data and Google framework data and reboot. If this doesn't work, then try reinstalling Google play.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for all the help guys, that's the problem sorted now :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.