• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Restoring stock ROM error message..

6 posts in this topic

Posted · Report post

Hey all.. tried to restore my stock nandroid backup with Clockwork from Sebastian's de-branded ROM but keep getting an error message can't format /system. Tried advanced mode but no joy also tried the usual clean-up and wipe but no go?

Any thoughts?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey all.. tried to restore my stock nandroid backup with Clockwork from Sebastian's de-branded ROM but keep getting an error message can't format /system. Tried advanced mode but no joy also tried the usual clean-up and wipe but no go?

Any thoughts?

69 view and nothing?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Try a reboot back into ClockworkMod I think that *might* help

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sounds like a root issue but not sure. The reason I say that is because System is usually off limits to users. Do you have super su or super user installed?.

I'm not sure exactly how cwm recovery is implemented and whether it needs root to work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have had same error in past re /system and rebooting cleared it iirc

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Much thanks chaps. Will give those suggestions a whirl and get back.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.