Geno.Kolar

Changing splash1 logo on G300[Last updated: 09/07]

Recommended Posts

kieranswhite    35

having the same problem, anyone managed to solve this?

Yes I had this

I wiped cache and did a factory reset, wiped the dalvick cache, battery stats and then flashed a new from. Don't know what the cause was though

Share this post


Link to post
Share on other sites
b4da55    32
For me system\media worked. You can also delete both (boot & shutdown animations)... Gives you aosp android and nothing as shutdown.

What was the name of the file cause all there is is boot animals and 2. emd files

Share this post


Link to post
Share on other sites
fr0do    79

What was the name of the file cause all there is is boot animals and 2. emd files

bootanimation zip and shutdownanimation.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
art-101    0

Yes but strangely it only works for some ROMs.

It didn't work on Fraskas Favaroooo b5 ROM but Sebs method linked at the top of the page did.

I'm now the proud owner of a phone from Veridian Dynamics for anyone that watched Better Off Ted ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
popoyaya    51

None of these tools work on CM9/10. Looks like I'm stuck with the less-than-beautiful white screen with red Chinese writing. Unless I flash a different rom with vendor pack??? Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
bladebuddy    72
None of these tools work on CM9/10. Looks like I'm stuck with the less-than-beautiful white screen with red Chinese writing. Unless I flash a different rom with vendor pack??? Any ideas?

I have the plain Google image splash screen if you want that then flash this in CWM.? J

http://db.tt/3tivXc39

Share this post


Link to post
Share on other sites
popoyaya    51

Thanks. Just flashed that but still no change in splash screen. It started when I flashed an official (Chinese?) ICS before going to CM10. I wonder has anyone else on CM9/10 been able to change the splash screen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
nsmacd1    11

Thanks. Just flashed that but still no change in splash screen. It started when I flashed an official (Chinese?) ICS before going to CM10. I wonder has anyone else on CM9/10 been able to change the splash screen?

I have tried a few methods on both Daz's ROM & Electra and nothing has worked so far (Not since I was on ICS ROMs)

Edited by nsmacd1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rico_89    56

Have you guys tried turning off Fast Boot? I think that worked for me once.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nsmacd1    11

Have you guys tried turning off Fast Boot? I think that worked for me once.

Fast boot is not a feature in CM-based ROMs (so I have been told!) so no good for me, but thanks anyway!

Share this post


Link to post
Share on other sites
cryptoncore    16

CM 9.1 - "shell has been denied superuser permission"

Share this post


Link to post
Share on other sites
TheMungKey    1

For the benefit of posterity (and any laggards like myself only just upgrading their G300 to ICS) this program works for me after going Vodafone B895 -> Chinese B926 (with orange and white logo) -> Stock+ B960.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.