• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

g300 ics - poor wifi pickup - netgear

4 posts in this topic

Posted (edited)

just put the offical ics, but having problems connecting and staying connected to my home router (netgear n draft) from plus.net (fibre broadband)

it connects fine but randomally disconnects and slow transfer rates, but showing excellent and good reception, anyone else having similar issues ?

2.3.6 andriod which it came with seem to be worst on the wifi than ics.

Edited by staking
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

try firmware update on router homepage or changing channels (frequencies) on youf router. if unsure, phone plusnet, they used to be pretty good.a similar issue existed with generic android chinese tablets and that was resolved using either method from above.

good luck

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

just put the offical ics, but having problems connecting and staying connected to my home router (netgear n draft) from plus.net (fibre broadband)

it connects fine but randomally disconnects and slow transfer rates, but showing excellent and good reception, anyone else having similar issues ?

2.3.6 andriod which it came with seem to be worst on the wifi than ics.

I am on the same (plusnet fibre), but I have the technicolor router, have you got the router set up for b/g/n wireless? I have and mine is rock solid on connection, I have installed ICS and not noticed any real change, restarting wifi or the phone makes no difference?

Andrew

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi thanks for the replies, i tried changing security settings via admin and resetting modem/router but didnt work, it was on b/g/n wireless.

what i have done now is go back to my bt homehumb N router and just put in my plus.net settings, and now its stable 100%, just plugged in and all perfect, so guessing the netgear router isnt 100% compatible it seems with android.

homehub gives a better signal as well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.