• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [CM10] [4.1.1] CyanogenMod 10 for the ZTE Crescent [ROM] [Last updated: 01/09]

780 posts in this topic

Posted

How do you free space in system ? I never understood how to do this.

There are various ways. Via terminal emulator or via few different apps with root access. I prefer root uninstaller

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Link2SD works now, by the way.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi guys, just tried this rom, great work as always daz!

Tried first with official gaps then a2sd (chris's 220mb partition) and it didnt work. Like Madeye says it seems to have run out of room...

Reflashed using Psych's (cheers dude) trimmed gapps and all seems good!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Watching this with great anticipation for the final release! Keep up the good work! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

3 is down so I'm bored and want to kill some time so I'm going to flash CM10.

Just wondering how you guys get A2SD and the camera to work? It'd nice to know in advance so I save myself some time. I tried looking through the thread but everything seems to be 1 step forward then 2 steps back.

Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

To get a2sd to work, I flashed the ROM and gapps, delete some of the apks to free some space and then flash the a2sd scripts. In the terminal use command a2sd reinstall and that should be it. Be warned it does reboot phone. I installed camera 360 and it works OK. Though I am sure I saw some people couldn't get it to work

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does A2SDGUI not work on this ROM yet? I've been using that ever since I flashed my OSF2.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does A2SDGUI not work on this ROM yet? I've been using that ever since I flashed my OSF2.

Unfortunately the GUI does not work. Someone said links2sd work but I tried it before and everything started to crash. If you are just moving user apps to the SD partition the terminal command is not to bad.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Aight thank you.

I'll flash the scripts then type 'a2sdreinstall' in the terminal command that should do the job?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Aye but make sure you have deleted some apks first otherwise it won't work. After I had flashed the ROM and gapps I had less than 1 meg free and even though the scripts flashed it didn't actually work

Edited by robt77
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Aight thank you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Aight thank you.

I'll flash the scripts then type 'a2sdreinstall' in the terminal command that should do the job?

u need

'su' then 'a2sd reinstall' as terminal emulator requires superuser access

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah I guessed. It worked but only had 65mb of internal. Not enough for me unfortunately. Flashed back to CM7 for time being.

Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Why would you need any more than that if everything's installed to the SD card?

I just tried installing Mass Effect: Infiltrator (yeah I know, runs like a dog on the phone, so fairly pointless but I like having it), and it says 'could not install on USB or SD card' or something like that. This is after I've installed a2sd, and changed the default install location to the internal memory via adb. Hmm. This happens if I'm reinstalling from a backup, or downloading it from the play store. Hmm.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Why would you need any more than that if everything's installed to the SD card?

I just tried installing Mass Effect: Infiltrator (yeah I know, runs like a dog on the phone, so fairly pointless but I like having it), and it says 'could not install on USB or SD card' or something like that. This is after I've installed a2sd, and changed the default install location to the internal memory via adb. Hmm. This happens if I'm reinstalling from a backup, or downloading it from the play store. Hmm.

I think Daz mentioned that he has found what the problem was and has fixed it, but that was after the last release, so lets hope that would be included in the next one. :wub:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Oh, I didn't know that was related to the play store! Odd, seeing as I have other paid apps installed... very glad to hear a fix is on the way though.

Bluetooth audio isn't working. I can pair with bluetooth devices, but seemingly no audio is sent. Music just pauses for a sec, then continues to play through the phone's speakers. Anyone else have the same issue?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did it work on CM9?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That's... really strange... I'll look in to it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Roms running great only issue so far is button backlights only seem to work on auto brightness. They work at first on manual but then fail and require a reboot. Same issue as on cm9 :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That's... really strange... I'll look in to it.

Ta, I'll try it with my only other bluetooth device and see if it's just a weird issue with my car.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ta, I'll try it with my only other bluetooth device and see if it's just a weird issue with my car.

Its the same with my Nokia BH-505 stereo BT. It connects and when I open Apollo, it crashes. If I open MX Player and play video, the sound comes through loud speaker. Haven't tried with calls/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just tried it with the belkin receiver I use with my hi-fi to listen to podcasts. It also pairs, but the phone just plays the audio through its speakers. Bluetooth seems to largely work though, sending files from my laptop works, and as I said pairing isn't an issue either.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Any having issues with turning off the GPS. The GPS won't turn off, the option works, but there is still the GPS icon in the status bar and also in the notification area, it still says "Location set by GPS"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Isn't is time that we had a proper "Not Working" section in the 2nd post instead of

Not Working:
  • Assume everything else.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.