• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

HELP!! zte blade 2 wont boot into FTM or recovery

34 posts in this topic

Posted · Report post

update - now working also last step through fastboot method "finaly while your device reboots type 'adb reboot recovery' again and your device should reboot into ClockworkMod Recovery" so I;m in clockwork recovery and I reboot system, again the stucked green man. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

note: I dont have Zte blade san francisco II or tmobile viva city, but normal ZTE BLade 2 (1000Mhz,512ram) propably eastern europe model, bought in slovakia. If anybody can, please help me. Thank you
Our phone is the Blade S, yours is Blade 2, yours is 200MHz faster I'm afraid
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Our phone is the Blade S, yours is Blade 2, yours is 200MHz faster I'm afraid

Its hard to differentiate these phones just by the name now as ZTE has messed it up nicely. Best is to say you've a P736E while he has a P7xx (Code for Blade II) something. And more than the 200MHz difference, it's the AMRv7 instruction set and the Adreno 200 (Improved) which is more noticeable.

And the link I posted for the recovery was for his version, as Seb had been kind enough to make CWM for both phones, when I checked today.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes recovery working, thanks to sebastian404 for that. But I cant find any rom for this device, so until they doesnt release rom, its useless for me. :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes recovery working, thanks to sebastian404 for that. But I cant find any rom for this device, so until they doesnt release rom, its useless for me. :(

Well done! Maybe you can make a ROM yourself? :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Well done! Maybe you can make a ROM yourself?

I can do a backup, but like I said: I did a factory reset like a moron and I didnt did a backup, so now if I doing backup/restore its same. I can enter just recovery clockwork, if I reboot system, see just a stucked green man. So somebody who have a running ZTE Blade 2 1Ghz and chipset Qualcomm MSM7227A Snapdragon Chipset but it doesnt had a Android4.0, only 2.3 gingerbread.

Thank You for help!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

so if somebody have good Zte blade 2 and can make a backup and upload it, it would be great, thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi I put some other recovery into my ZTE blade 2 across fastboot, but that was for Zte SF2... Now I cant go into recovery and through usb my pc cant recognize my phone device not found, but I have installed all drivers. If I type to commmand window fastboot erase recovery I get message waiting for device and nothing happens. Is there any other chance to put back my good recovery or I can say GoodBye to my phone and save for new one? Thank You for response.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

If someone could upload recovery img for the ftm recovery someone should be able to flash it over the cwm and you should be able to update it but i dont know anyone with ftm recovery img....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.