• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][8.1.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

3135 posts in this topic

Posted · Report post

Anyone tried burstlams new jb release?

the only diff is

burstlams build has s2e i guess

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

159 MB with some older Gapps 8-).

either way, the rest seems to running fine... So I'd rather not comment, but showing off is always good to do :D.

post-931950-0-45076600-1345649684_thumb.

Edited by Felsch
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm not exactly sure how polite it is to distribute this, but here is S2E (version 2.2.1) hacked to work with Jelly Bean API level 16. This is fully working with CM10 so I can't see no reason why this app hasn't been updated. I've resigned the app so you won't be able to update it via play shop if/when update is available. Also better make a nandroid backup before you use this. All credits to Oleg Krikun.

Instructions:

1. install S2E-JB.apk like any regular app

2. start the app, options are greyed out (that's normal)

3. MENU -> Settings -> Mount as ext4 -> reboot your phone

4. options still greyed out? format your sd-ext using clockworkmod 5.5.0.4+ (mounts and storage -> format /sd-ext)

5. check boxes for Applications and Private apps -> reboot your phone

6. never worry about a2sd again

rename .zip -> .apk

S2E-JB.zip

3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sound routing seems to work with skype but when using viber I can't hear the other party. Anyone else experiencing this? Wanna see if the problem is from my end.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Seems like s2e developer has not gone anywhere, he was not so long ago on 4pda.ru forum, where he began to lay out his program, but his last post was in May this year, when was the last version of s2e. Attempts to contact him fail, unfortunately

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

System size for ROM + gapps from the first post seems to be ~161mb. You need to have system size larger than that or do some trimming on the ROM - simple as that.

Thanks, KonstaT. I would recommend that you better copy this to the opening post. Otherwise people will ask the same questions 100 times - like I did yesterday.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Konsta, "Vibrate on answer" option is missing in call settings......

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Anyone tried burstlams new jb release?

link?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

System size for ROM + gapps from the first post seems to be ~161mb. You need to have system size larger than that or do some trimming on the ROM - simple as that.

And a quick reminder.

Edited as someone else answered.

Edited by HDuser
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

have tillals ICS installed can i simply update or i have to format everything then fresh install your rom? and every after your new release can simply update without formatting systems etc?

Edited by HDuser
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

KonstaT, can you tell me how i can personally mod status bar transparent and check it in your rom using ADB? because i love sense v4 like status bar :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Anyone has youtube working with this version? I only get a black screen, 8/8 version was fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm not exactly sure how polite it is to distribute this, but here is S2E hacked to work with Jelly Bean API level 16. This is fully working with CM10 so I can't see no reason why this app hasn't been updated. I've resigned the app so you won't be update it via play shop if/when update is available. Also better make a nandroid backup before you use this. All credits to Oleg Krikun.

Instructions:

1. install S2E-JB.apk like any regular app

2. start the app, options are greyed out (that's normal)

3. MENU -> Settings -> Mount as ext4 -> reboot your phone

4. options still greyed out? format your sd-ext using clockworkmod 5.5.0.4+ (mounts and storage -> format /sd-ext)

5. check boxes for Applications and Private apps -> reboot your phone

6. never worry about a2sd again

rename .zip -> .apk

S2E-JB.zip

attachment link expired.... can u refresh it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Anyone has youtube working with this version? I only get a black screen, 8/8 version was fine.

it's a bug of the mod... we're waiting for a fix.... just pay attention to the post on the first page ;)

Edited by mikeb90
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Which things we don't need and can be trimmed off? 2nd question is how to trim off?

Read page 35 and 36.

KonstaT, Can i use this rom for daily use? mean is this bug free in normal using? what about battery timing? and i have tillals ICS installed can i simply update or i have to format everything then fresh install your rom? and last question after plenty of question :P every after your new release can simply update without formatting systems etc?

The ROM runs perfectly for daily use. Take a look at the list of non-working things in the opening post and decide for yourself if it's good enough for you.

I've been running CM10 since half a day now and the battery drain is totally normal.

Before you ask this yourself: You need ca. 161 MB of system partition, so maybe you have to tpt your phone before flashing CM10.

If you don't carry out a tpt anyway I would do a full wipe if I were you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm currently on the 27/7 version (1st one I installed) and it seems that after X days (random i guess) I cannot turn data back on.

I mean I turn it on either from a widget, through the bar, settings, whatever but I can't connect. And then rebooting is the only option

to get it back working. Anyone else having this?

I'm gonna upgrade to 21/8 though so hopefuly it goes away.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

159 MB with some older Gapps 8-).

either way, the rest seems to running fine... So I'd rather not comment, but showing off is always good to do :D.

which gapps packet have you used?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Read page 35 and 36.

The ROM runs perfectly for daily use. Take a look at the list of non-working things in the opening post and decide for yourself if it's good enough for you.

I've been running CM10 since half a day now and the battery drain is totally normal.

Before you ask this yourself: You need ca. 161 MB of system partition, so maybe you have to tpt your phone before flashing CM10.

If you don't carry out a tpt anyway I would do a full wipe if I were you.

Got trimming and some other answer, Thank you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Really pleased the camera is working now - it's the last big thing that made me feel uneasy about using it - thanks KonstaT. In terms of performance - the slight lag when things are clicked etc - is there anything to be done about this in the way we had with ICS? I'm assuming we'd need another official release of the drivers for this to happen, for which I won't hold my breath... That said, performance is still pretty impressive for a 2 year old budget phone!

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

"symlink: some symlinks failed" during installation, pls help! :huh:

Also got the same message today trying to install - anyone got a solution (I have had to revert back to CM9 version)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Also got the same message today trying to install - anyone got a solution (I have had to revert back to CM9 version)

-Solved - just rechecked my layout sizes (was only on 138Mb - resized using v10f layout and retryed CM10 installation has installed without any error message)
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

which gapps packet have you used?

You'll realise I will just answer that with "some older Gapps"(also means I forgot). Other than that, always follow what is in the first post, that is way safer then me showing you to every corner of the phone, only to leave you with a bricked one :). On the other hand, I think I would to do that... but that isn't nice, so just follow the OP. :)

Edited by Felsch
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

using clockworkmod 5.5.0.4+ (mounts and storage -> format /sd-ext)

Will that work for the Blade? Because the latest version for it is 5.0.2.0 and I can't format the sd-ext. Sorry noob here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Thanks, flashed that, but apparently I don't have an sd-ext partition? Even by mounting/formatting it doesn't work, gives an error mounting.

EDIT: Apparently I need to re-partition with CWM, silly me.

Edited by Spider-Vice
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.