• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Odd battery life indication

2 posts in this topic

Posted

My battery life indicator seems to have a life of its own. within 2-3 hours on standby it drops to about 70%. with an hour or so of gaming or streaming I get the warning about battery being under 30%. The funny thing is I can get at least another couple of hours streaming before it complains again. also when I charge it the level jumps dramatically. I drained it to nearly empty and within 10 minutes of it being plugged in it said 66% and was fully charged within an hour. it is getting annoying as I have no idea how much charge is actually in the damn thing compared to what it is telling me. it has been like this from new and is the same across roms. anyone got any ideas? should I try a new battery or does it sound like a more serious problem? any help would be greatly appreciated

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

there is a bug in the battery monitor, check your battery graph for proof.

The phone has fast recharge, 2 hour charge time and when the light goes green, its still not fully charged and will only be at approx 92% so don't rely on that as a full charge indicator

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.