• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM] [ICS] [B952] INFUSION [CM FEATURES] [B06]

6358 posts in this topic

Posted (edited)

Wait, you never owned the G300? :blink:

Man, you must be a genius to develop a ROM without the phone :D

It's kinda weird that the o2x didn't have an active community seeing it was the first dual core device released in the UK.

Edited by kyan31
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Wait, you never owned the G300? blink.png

Man, you must be a genius to develop a ROM without the phone biggrin.png

It's kinda weird that the o2x didn't have an active community seeing it was the first dual core device released in the UK.

i have family with the G300 so have limited time to test things, thats why i get people here to do most of the testing for me via PM lol

yeah, was a big mistake me getting the o2x... from now on i'm waiting to see if a device has a good community on here before getting it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You tillaz did an awesome job here, even if you were just "waiting for the Nexus 4".... You latest build is absolutely stable, I haven't even bothered in testing CM9 so far. Cheers mate!

I only have to report one bug, which I am not too sure who's is from, app or ROM. When I try to set up the LED colours that I want WhatsApp to blink (for notifications), the app let me chose among a lot of colours (red, blue, white, green, etc...), however when I set it to red the app complains about that with this device only white and green are available. However, if I leave red selected, even it complains, it works nicely in red.

Not annoying at all, but I thought I would just you let know that.

Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You tillaz did an awesome job here, even if you were just "waiting for the Nexus 4".... You latest build is absolutely stable, I haven't even bothered in testing CM9 so far. Cheers mate!

I only have to report one bug, which I am not too sure who's is from, app or ROM. When I try to set up the LED colours that I want WhatsApp to blink (for notifications), the app let me chose among a lot of colours (red, blue, white, green, etc...), however when I set it to red the app complains about that with this device only white and green are available. However, if I leave red selected, even it complains, it works nicely in red.

Not annoying at all, but I thought I would just you let know that.

Thanks!

was originally waiting for the zte era, but since zte said its not coming to the uk i decided on the nexus 4 lol

yeah, that problem you have is probably app related or just that the G300 is not fully supported, think it only supports red, green, blue, (on the G300)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hope this was right... have backup anyway

works!

post-991685-13536111895747_thumb.jpg

Edited by Pain_Deluxe
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hey i need some help. I was on a version of this rom from about 3 weeks ago. Decided to update today so downloaded the rom, did a wipe and flashed. Now I get stuck on the Infusion boot logo and when i try to boot in to recovery all i get is a pink screen. Any ideas?

-----

Fixed. Reflashed recovery and i could get in to it.

Edited by steve1232
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Double post.

Edited by kyan31
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey i need some help. I was on a version of this rom from about 3 weeks ago. Decided to update today so downloaded the rom, did a wipe and flashed. Now I get stuck on the Infusion boot logo and when i try to boot in to recovery all i get is a pink screen. Any ideas?

Pink screen? I remember something about a pink screen in the B8xx days :huh:

I remember the pink screen problem happening when you had a 2gb memory card, or something like that.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

16GB card. Been Googling for hours and tried everything i can find. Nothing seems to work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

16GB card. Been Googling for hours and tried everything i can find. Nothing seems to work.

Have you tried the force update method?

Download a stock ICS build and place on the root of your external SD card. Take out battery, wait a few seconds, replace it and turn on phone while holding volume +/-

A pink bar should show up and progress. Once it's done, you should boot into stock ICS. I'm sure you know what to do after that.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Tried that. The bar gets stuck about a 3rd the way through.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Tried that. The bar gets stuck about a 3rd the way through.

:wacko: hmm... I'm not sure what you can do then. I'm certain somebody else would know though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Maybe you should make a thread of your problem so more people can see it and help you out.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You tillaz did an awesome job here, even if you were just "waiting for the Nexus 4".... You latest build is absolutely stable, I haven't even bothered in testing CM9 so far. Cheers mate!

I only have to report one bug, which I am not too sure who's is from, app or ROM. When I try to set up the LED colours that I want WhatsApp to blink (for notifications), the app let me chose among a lot of colours (red, blue, white, green, etc...), however when I set it to red the app complains about that with this device only white and green are available. However, if I leave red selected, even it complains, it works nicely in red.

Not annoying at all, but I thought I would just you let know that.

Thanks!

Try "Blink" from the market which does the same thing but seems to work a little better. My text messages are now turquoise (but I haven't been able to get it to change the default green for incoming calls).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You tillaz did an awesome job here, even if you were just "waiting for the Nexus 4".... You latest build is absolutely stable, I haven't even bothered in testing CM9 so far. Cheers mate!

I only have to report one bug, which I am not too sure who's is from, app or ROM. When I try to set up the LED colours that I want WhatsApp to blink (for notifications), the app let me chose among a lot of colours (red, blue, white, green, etc...), however when I set it to red the app complains about that with this device only white and green are available. However, if I leave red selected, even it complains, it works nicely in red.

Not annoying at all, but I thought I would just you let know that.

Thanks!

I installed Whatsapp on old B07 and I don't remember any warning regarding RED. I then have 'restored' it with every new Infusion release. I just went into Whatsapp in new B05 and yes I now get the LED colour warning. So it is either something changed in Infusion or an updated release of Infusion.

Sorry but I can't be bothered to go back to an older Infusion and try the lastest Whatsapp release. Maybe someone will try it to find out where the BUG is.

I checked too and even with RED warning it still shows RED notification. So probably not worth hunting down the bug too much.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I installed Whatsapp on old B07 and I don't remember any warning regarding RED. I then have 'restored' it with every new Infusion release. I just went into Whatsapp in new B05 and yes I now get the LED colour warning. So it is either something changed in Infusion or an updated release of Infusion.

Sorry but I can't be bothered to go back to an older Infusion and try the lastest Whatsapp release. Maybe someone will try it to find out where the BUG is.

I checked too and even with RED warning it still shows RED notification. So probably not worth hunting down the bug too much.

Exactly the same here. B07 didn't show any error when setting red LED notification. B05 does. However, it is possible that also WhatsApp got updated and new version has this bug. Either way, it is not annoying at all, just ignore the error.

Edited by dancg
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Could someone upload the phone.apk for me?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

A working version of Anti Theft software

Hi has anyone installed a working version of Anti Theft software , Avast, Lookout etc

Tried both of these on B05 and b03, and could not either to work properly

Installed OK, but could not locate, sound alarm or control phone etc from PC

Thanks

PS is B05 rooted by default, or do I need to "switch something on"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

was originally waiting for the zte era, but since zte said its not coming to the uk i decided on the nexus 4 lol

yeah, that problem you have is probably app related or just that the G300 is not fully supported, think it only supports red, green, blue, (on the G300)

Hi,

I've tested on CM9 and the G300 suports other colors for the led -like yellow or pink.

Just wanted to let you know.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

lol got the same problem

just green works

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

lol got the same problem

just green works

Try selecting a darker tone - from the color.

For example if you choose blue -try dark blue - it works. It worked for me when I was on Infusion.

Edited by darthmaul88
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

think i will be looking for people to test the rom today, as far as i can see its running much better than before :)

CHANGE IN LATEST VERSION:

  • 4.2 JELLY BEAN KEYBOARD
  • SONY WALKMAN MUSIC APP
  • IMPROVED MULTI TASKING
  • IMPROVED LAUNCHER REDRAW
  • IMPROVED AUDIO AND VIDEO
  • PERFORMANCE INCREASE
  • IMPROVED PROXIMITY CENSER
  • SMOOTHER SCROLLING
  • BETTER CALL QUALITY
  • FASTER BOOT TIME
  • ATTEMPT TO FIX CALLER ID LAG
  • BETTER INTERNET SPEED
  • ENABLED ALWAYS DATA MMS
  • FIXED RANDOM REBOOTS
  • IMPROVED BATTERY LIFE

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

A working version of Anti Theft software

Hi has anyone installed a working version of Anti Theft software , Avast, Lookout etc

Tried both of these on B05 and b03, and could not either to work properly

Installed OK, but could not locate, sound alarm or control phone etc from PC

Thanks

PS is B05 rooted by default, or do I need to "switch something on"

It's kinda unlikely, but are you by any chance using the phone itself to tether a connection to the computer?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I am available to test the rom. Just send me the link if you want. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.