• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[Q] Has anyone had any reception problems?

32 posts in this topic

Posted

Think that's the route I'm gonna go down, My new phone's dual sim so I can run with both, I just thought I'd have to stick a tenner on to receive data to check the 3G.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

With my OSD sometimes my signal just completely drops or sometimes says that there's no sim inserted, I don't know why this happens but it restores back to normal after I restart the phone

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

With my OSD sometimes my signal just completely drops or sometimes says that there's no sim inserted, I don't know why this happens but it restores back to normal after I restart the phone

Are you in the UK?

I've seen that the Asian guys have had problems.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Are you in the UK?

I've seen that the Asian guys have had problems.

Yeah I live in London but I am Asian :P

Edited by Raihan42
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah I live in London but I am Asian :P

Ahh, there's your problem then... ;)
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm in Helmshore and reception is generally fine. I've still got the OSD, I was about to look at something else because the GPS had stopped working but there was an update last week that has fixed it!

stu

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm in Helmshore and reception is generally fine. I've still got the OSD, I was about to look at something else because the GPS had stopped working but there was an update last week that has fixed it!

stu

Cheers got the Orange/EE sim and 3G has been brilliant, super fast all over the Valley, Can't believe i stuck with O2 so long I thought that's how slow 3G was!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.