Sign in to follow this  
Followers 0
b.veen

Sudden death (keeps vibrating)

4 posts in this topic

Today i was playing a game on my Liquid MT.

Suddenly the screen went black, followed by a reboot.

This has happened before some times, but this time the device won't boot.

I was running Gingerounay with Clockworkmod recovery v5.0.

Things I have tried so far:

- Try to boot into recovery mode (nothing: just vibrates)

- Boot into SD loading mode, using SDs_Acer_LiquidMT_4.000.13_EMEA-GEN1_03.32.01

- Boot into SD loading mode, using Acer_LiquidMT_3.016.00_AAP-GEN2

- Boot into USB loading mode, using SDs_Acer_LiquidMT_4.000.13_EMEA-GEN1_03.32.01

- Trying with or without SD card / SIM card.

Nothing works. Both the SD and USB loading modes seem to work. Progressbar fills to 100% without errors.

The result is the same every time: a vibrating phone.

Does anyone know something I could try to repair my phone?

Edited by b.veen
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

This probably indicates hardware fault, you should take out the battery for a couple of minutes, if nothing happens after that, take it to a service center.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Today i was playing a game on my Liquid MT.

Suddenly the screen went black, followed by a reboot.

This has happened before some times, but this time the device won't boot.

I was running Gingerounay with Clockworkmod recovery v5.0.

Things I have tried so far:

- Try to boot into recovery mode (nothing: just vibrates)

- Boot into SD loading mode, using SDs_Acer_LiquidMT_4.000.13_EMEA-GEN1_03.32.01

- Boot into SD loading mode, using Acer_LiquidMT_3.016.00_AAP-GEN2

- Boot into USB loading mode, using SDs_Acer_LiquidMT_4.000.13_EMEA-GEN1_03.32.01

- Trying with or without SD card / SIM card.

Nothing works. Both the SD and USB loading modes seem to work. Progressbar fills to 100% without errors.

The result is the same every time: a vibrating phone.

Does anyone know something I could try to repair my phone?

I had the same problem last year. It turned out to be the HW problem. I had to return the phone to local dealer for MB replacement.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have returned the phone (after flashing the stock rom) to the dealer.

A lot can be done with software, but my soldring iron is too lare to repair hardware errors :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.