• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM] MokeeOS v1.10 - CM7.2 - Android 2.3.7 (08/08/2012)

294 posts in this topic

Posted · Report post

Russian language added?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Busybox is there. If it wasn't, s2e wouldn't work. Could be that mokee dev's omitted some symlinks in updater script or they are in a wrong place. That was one of the reasons why s2e didn't work previously.

Sorry , just wasn't getting root privilege, sorted now.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

New hotfix available in the second post.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for the hotfix :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Polish language added?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

All languages that are officially in CM7 are included.

Of course, mokee specific user interface is not translated (logically because it is not in CM7)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

In sms application isn't 24h format time, only "am" and "pm". How it change?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Is this based on the latest nightly or the stable build from June?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

C3C0,

I have no mobile data connection. It says,

Mobile Network State : Disconnected

I manually set the APN settings but still disconnected.

I tried a new sim card.

still the same.

I flashed ROM the 2nd time around but still disconnected.

Maybe on the ROM itself has bugs.

Thanks,

irv003

Edited by irv003
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Solved the message backup with SMS backup & restore!! :D

C3C0,

I have no mobile data connection. It says,

Mobile Network State : Disconnected

I manually set the APN settings but still disconnected.

I tried a new sim card.

still the same.

I flashed ROM the 2nd time around but still disconnected.

Maybe on the ROM itself has bugs.

Thanks,

irv003

I dont have any problems with Data connection... try to wipe everything and then flash again...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

In sms application isn't 24h format time, only "am" and "pm". How it change?

Yeah, saw this too. Is there any way to change it to use 24h format?

Thought it used the users date and time but it doesn't

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Solved the message backup with SMS backup & restore!! :D

I dont have any problems with Data connection... try to wipe everything and then flash again...

I already tried twice (wiping everything and flashing ROM)

I had no problem with other ROMS.

I'm using GEN2 European Blade

any idea how to fix my problem?

thanks,

irv003

Edited by irv003
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Messaging: I made an update for skate some time ago. This update replaces the MMS apk in current 1.10 with one from previous 1.10 since it is better

themed and also works better.

Hotfix available in the second post

Edited by C3C0
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

As always, nice job :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

C3C0,

I have no mobile data connection. It says,

Mobile Network State : Disconnected

I manually set the APN settings but still disconnected.

I tried a new sim card.

still the same.

I flashed ROM the 2nd time around but still disconnected.

Maybe on the ROM itself has bugs.

I already tried twice (wiping everything and flashing ROM)

I had no problem with other ROMS.

I'm using GEN2 European Blade

any idea how to fix my problem?

thanks,

irv003

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Can't help.

1) I don't own Blade

2) Never had such a problem on Skate version which is basically the same. It was never reported, too. So must be something specific...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I already tried twice (wiping everything and flashing ROM)

I had no problem with other ROMS.

I'm using GEN2 European Blade

any idea how to fix my problem?

thanks,

irv003

Have you really wiped everything? I got the same problem along time ago and I solved it by:

- wipe data/factory reset

- wipe cache partition

- wipe /system (mount and storage --> format /system)

- wipe dalvik cache

(doing all this just to be sure that all is wiped)

Think it might be that /system isn't wiped and you have some old stuff there

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Have you really wiped everything? I got the same problem along time ago and I solved it by:

- wipe data/factory reset

- wipe cache partition

- wipe /system (mount and storage --> format /system)

- wipe dalvik cache

(doing all this just to be sure that all is wiped)

Think it might be that /system isn't wiped and you have some old stuff there

tried this, it does't solve. =(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tried this rom very nicely build but wifi connectivity is not that much stable(sometimes get disconnected when i go little far) as compared to other GB roms, wifi gets disconnected even if wifi policy is selected 'Never'.... help me out

Note: I havnt flashed 30/07/2012 hotfix

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Can't help.

1) I don't own Blade

2) Never had such a problem on Skate version which is basically the same. It was never reported, too. So must be something specific...

I did solved the problem.

Unlike other ROMS that once you booted up, it automatically set the APN settings of the mobile network,

in Mokee, APN doesn't set automatically, also it doesn't support OTA activation.

You have to manually set APN settings with the correct inputs or else Data State is disconnected.

Thanks C3C0 for this great ROM!

Regards,

irv003

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi to all!

Nice ROM, but after flashing market doesn't work. There is message during installing apps: " there's insufficient space on the

device". I can't install any app without explorer and google play. I have done all wipes and system format... Does anybody help me?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I did solved the problem.

Unlike other ROMS that once you booted up, it automatically set the APN settings of the mobile network,

in Mokee, APN doesn't set automatically, also it doesn't support OTA activation.

You have to manually set APN settings with the correct inputs or else Data State is disconnected.

Thanks C3C0 for this great ROM!

Regards,

irv003

Hmmm, then I'll guess that you where the only one with that problem ( as no one else have said anything about it)

I never had that problem, I got the APN´s as soon as the phone booted up automatically and could get out on the net and surf.

But it's good to know that you solved it at last :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi to all!

Nice ROM, but after flashing market doesn't work. There is message during installing apps: " there's insufficient space on the

device". I can't install any app without explorer and google play. I have done all wipes and system format... Does anybody help me?

Do you have ext partition on your SD? Looks like your partition layout has too small cache partition.

ROM redirects the download cache automatically to sd-ext if it's too small but you must have ext partition for it to work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Do you have ext partition on your SD? Looks like your partition layout has too small cache partition.

ROM redirects the download cache automatically to sd-ext if it's too small but you must have ext partition for it to work.

No, I don't have ext on SD. My cache partition is 2 Mb. Is it enough for correct work of your ROM?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hey C3C0, i've been using this ROM although as on the lockscreen i have to press the center and then slide downwards to unblock, sometimes it crashes and takes too long! Is there any way to change the lockscreen without WidgetLocker? (As this is always crashing aswell :x )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.