• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[KERNEL][Omegamoon][B926+][ICS]Overclock to max 1.3GHz (Updated 2012/08/24)

287 posts in this topic

Posted

Yea, I'm just reflashing. My nandroid backup didn't work, for some reason the settings just FCs. I'm gonna play around with the overclocking on a clean flash.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

My G300 hits the sweet spot @ 1228mhz,did lots of benching and not one crash/reboot at that speed.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mine stable at 1305mhz so some may even go higher and be stable.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Wonder if this is on stock voltages or there`s more tweaking to come? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Regarding the SD card write speeds, I'm pretty sure that its using the internal SD card speed as if I select use SD card for apps, I can't mount the SD card in recovery so I think internal SD card is now the removable SD card in b934.

I have had a 3700 score

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

After reading those links on IO and Governors I still don't really understand them. Which ones do people recommend using?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm on smartassv2 and sio at the moment.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

best result for me in antutu is 3491, which i got with noop, smartassV2 and 1267mhz clock.... very pleased indeed :D thanks omegamoon!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

1228mhz with Noop / and either smartassV2 or interactive.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

all we need now is some opengl love and CM10... :D:D:D:D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

B934 and this kernel...camera not working:/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

B934 and this kernel...camera not working:/

works for me...(off topic: how can i change the screen density on b934? :D)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

B934 and this kernel...camera not working:/

Same here. Freezes and crashes.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

My bluetooth didn't appear to be working with this kernel and B934 but I couldn't do too much testing as I had to flash back to stock before going out

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Source code or Richard Stallman will come knocking down your door. :P
Haha, I did remove one bearded guy with a strong smell of alcohol from my premises a while ago. Was that you Dazzozo? :D

But seriously, I will release the code, every single line of it... But first things first. Coffee anyone?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

My bluetooth didn't appear to be working with this kernel and B934 but I couldn't do too much testing as I had to flash back to stock before going out

same issue for me..bluetooth doesn't turn on

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

no Bluebooth here either on infusion ( not the beta )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Reporting an error without a log isn't much help guys.

bluetooth.txtcamera.txt

Bluetooth doesn't get past the starting stage.

Camera Preview freezes immediately and then its extremely laggy

Edited by Davidoff59
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No bluetooth on infusion( beta) also will send a logcat when I have read how to do it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Only just noticed these bugs after others mentioned it,was having too much fun with overclock

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

after I reboot the phone with smartassv2 it takes ages for the phone to be usable and sometimes the launcher stalls, anyone have this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Camera problems here too, on both stock and Camera zoom. I'd grab logs but logging isn't enabled. Shame, I really need my camera so back to stock kernel for now for me.

Fingers crossed on an update soon. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

logging can be enabled with the engineers menu, its been covered so please do a quick search.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

logging can be enabled with the engineers menu, its been covered so please do a quick search.

Yes, I know this. But it can only be enabled via stock ROM and I am on Infusion, and you cannot access the menu.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Bluetooth is not working here as well. Can't believe I missed that. Camera is working ok though. I'm using camera360. I'll look into this as soon as I get home tonight. Can't promise anything, since I don't know if it's easy to fix.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.