• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Help, ZTE Blade Black Screen

4 posts in this topic

Posted

Ok, Ive been running Cyanogenmod 7 about half a year now. Ive had no problems so far but about a week ago when i was going to turn on the Blade the screen stayed black. After a while i could use the phone to play music, answer calls and etc. (if i could guess where the buttons were). Im wondering if anyone could help me? Ive been browsing the web and finding people with similar problems but couldn't find any fix. So please help.

// Felkku

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This doesn't belong here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Boot into recovery and wipe cache and dalvik cache and reboot. Should solve your problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ok, Ive been running Cyanogenmod 7 about half a year now. Ive had no problems so far but about a week ago when i was going to turn on the Blade the screen stayed black. After a while i could use the phone to play music, answer calls and etc. (if i could guess where the buttons were). Im wondering if anyone could help me? Ive been browsing the web and finding people with similar problems but couldn't find any fix. So please help.

// Felkku

If it stays black (no splash, no nothing) it's most likely a hardware error.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.