• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV] [JB] [CM10] [4.1.1] CyanogenMod 10 for the Huawei Ascend G300 [ROM] [Last updated: 26/08]

1636 posts in this topic

Posted

Would not flash for me Dazzozo. Error 7 and something about links or symlinks

I did a full wipe. Has anyone successfully flashed the latest build?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

*raises hand*

Full wipe + format /system then reboot recovery and flash.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Would not flash for me Dazzozo. Error 7 and something about links or symlinks

I did a full wipe. Has anyone successfully flashed the latest build?

Yes I've just flashed newest release and it was successful. I used TWRP recovery.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i have it on dazz and have just loaded gapps .will be setting it up shortly. latest working b3 okay my usual 7 wpies does all.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So I tried to flash CM10 again (without Gapps) and the mobile data weren't working. I made reboot and I have run logcat via adb. Log is in attachment :)

I had this ROMS:

factory B885 (vodafone CZ)

CM9

Atomic Mod B888 (old baseband)

B927 (not B926) - baseband 2030

Infusion B934

Cyanogenmod 10

I have data enabled in configuration /in profiles too/. I tried to flash it both with gapps and then without them.

logcat.txt

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Read back a few posts,a new rom`s been uploaded with working mobile data....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Installed rom > I press the power button > stop the loading of the Huawei logo

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

anything-but: Sorry, but i have opened this reply for a long time... I just forgoten to send it :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No probs vali. :)

Best thing to do is check the OP then the last few posts then you should know what's going on.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Would not flash for me Dazzozo. Error 7 and something about links or symlinks

I did a full wipe. Has anyone successfully flashed the latest build?

This happens. Our CWM is bugged. Just reboot recovery and try again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yes flashed and gapps on .okay

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Flash as OP.. and flash right! Just little strange... when i try open windows... get it black... jsut repeat...

great works!

Edit:

Someone had probelms with google translate? I delete and isntall several time, but lways hang up...

Edited by naghtan
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sorry for bugging you Dazzozo, can I flash this from internal sd as my sd card slot is giving me s***, randomly mounts and dismounts sd card

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i use CWM 6.0.1.2 and have no problems ;-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

All works ok here but i have problems with screen calibration on phone calls. Any idea to solve it? Good work dazz! Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Where did you get 6.0?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I feel problems with SKype and Google Translator.. I think it is about problems with the camera.. they try acces... and broken...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Now everyone.....should i say it for the above poster?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i think i have forgot to read the post oh sorry dont deliver on sundays lol

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Where did you get 6.0?

look in CWM thread ;-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Now everyone.....should i say it for the above poster?

I feel problems with SKype and Google Translator.. I think it is about problems with the camera.. they try acces... and broken...

Because in those extreme cases, one jpg just doesn't cut it.

http://www.youtube.com/watch?v=qzjbV-yTomY

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

well put mack .thats the way .i like to see things about not reading on posts.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Do people really just flash roms without reading whats working first

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Apparently by the looks of things they do!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

noobs...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.