• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV] [JB] [CM10] [4.1.1] CyanogenMod 10 for the Huawei Ascend G300 [ROM] [Last updated: 26/08]

1636 posts in this topic

Posted

I wiped and flashed this with the gapps.

It hung whenever I tried to log in to my google account. (at the 'do you use gmail screen').

So I went back into recovery and tried to reflash, but it failed with a symlinks not copied error.

Even more bizarre.... Tried to flash again straight away and now its fine!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

When you say display doesn't properly turn off will things burn into the screen? Or is it just slightly on in black?

It's on but a dark screen.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did you "reboot recovery" after wiping/ formatting /system the 1st time? CWM sometimes get stroppy,so it`s usually best to do that before flashing a rom.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I had the wi-fi crash as described in other issues. Following the crash on reboot the phone freezes at the CM load screen. Can't get past there.

Exactly the same here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Exactly the same here.

I had the same problem. Booted into recovery, fix permissions, wipe cache and davlik seems to have fixed it.

Edit: scrap that, it rebooted to updating apps and crashed.

Update: Complete wipe > reboot recovery > re-flash > still freezing on wi-fi turn on.

Edited by buddn07
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The wifi issue seems to have sorted out now. After the second freeze I removed battery then rebooted and all was fine and wifi was on.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Those locking up,did you boot the rom 1st before installing gapps? I flashed the rom,booted up,left it while i made a drink then back into CWM and flashed gapps. Not had wifi probs or a crash of any kind here yet.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Found a bug. My phone network doesn't auto download the APN settings so you have to input them manually to get net access.

I can put them in fine on this rom, but when I hit save, it goes back to the APN screen. Theres nothing there and nothing to select, its as if I hit discard instead of save.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I see on various foruns that adreno 200 dont support triple buffering (project butter) , and adreno 200 enhanced on G300 ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I see on various foruns that adreno 200 dont support triple buffering (project butter) , and adreno 200 enhanced on G300 ?

My old phone X10 mini had adreno 200 too and in JB rom is that project butter works well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

but what I see, the hardware adreno 200 dont support, I think you dont got the 'real' project butter..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Great Work Daz!!!

I have 2 bugs;

- First, the headset does not work:

- Second, when I make a call the sound is always in speakerphone.

Someone has these bugs?

Edited by srspinto
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great Work Daz!!!

I have 2 bugs;

- First, the headset does not work:

- Second, when I make a call the sound is always in speakerphone.

Someone has these bugs?

Just checked,same here.

This is exactly what dazz needs,can`t fix unless he knows. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just checked,same here.

This is exactly what dazz needs,can`t fix unless he knows. :)

ok, I'll see what I can do!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great Work Daz!!!

I have 2 bugs;

- First, the headset does not work:

- Second, when I make a call the sound is always in speakerphone.

Someone has these bugs?

Same here! Had a call as soon as i installed CM10, and when i answered, i found out that internal speaker is not working, but speakerphone is ! Didnt try to tap that button for speakerphone, maybe it would turn internal mic on !?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

but what I see, the hardware adreno 200 dont support, I think you dont got the 'real' project butter..

all project butter requires is working hardware acceleration.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

all project butter requires is working hardware acceleration.

And what about triple buffer and vsync? ;)

I know, that "old" adreno 200 doesn't support this functions. But maybe adreno 200 enhanced (as we got it in the G300) does. I don't know.

Edited by G00fY2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Vsync and triple buffering are not hardware functions. All that needs to be done is patching of the kernel.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

all project butter requires is working hardware acceleration.

Wrong. Project Butter is vsync and triple buffering.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Vsync and triple buffering are not hardware functions. All that needs to be done is patching of the kernel.

Don't know if it's possible right now, but at the moment there is no way to get it work: http://review.cyanog....com/#/c/20381/

Edit: Sorry tilal6991! I missed the posts over here:

http://www.modaco.co...00#entry2004866

Just knew, that triple buffering and vsync still don't work with old armv6 SoCs. :)

Edited by G00fY2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah, audio routing probably won't work. We're using pretty primitive audio code.

Thanks for the confirmation.

Do people actually have SIM issues? You'll have to be a little more specific but I think I know what that's all about.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Data and messaging all works didnt really try anything else back on infusion.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Apart from the speaker phone/ ear phone issues, mines behaved itself really. No wifi crashes/sim probs.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm surprised how frequent you guys have had the Wi-Fi crash, I only saw it once when I enabled it over the last week when I was testing all sorts of changes to the RIL.

I have an idea for it though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

well in just doing what anything but said and is working okay.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.