• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[4 Nov 2012] [Jellybean] AOKPCM10 Remix RC 2.4

210 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

once FM radio got working then this rom will be a blaster

Edited by HDuser
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes and it's also working on all cm7's, so what?

so nothing is impossible :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yes, it is the reason you get the white screen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

In this new version, if we plug some headphones WITHOUT mic, will it disable the phone microphone or will it work correctly and route the sound to the headphones and use the phone micro?

Best regards,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

@Burstlam

Can you add the option to disable low battery led?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I did not find 2g/3g toggle.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Now the camera works fine with gallery2 but the sync with Picasa is lost :-(

Is it possible to have camera and Picasa sync ?

try this for picasa

goo.im/gapps/gapps-jb-picasa-20121011-signed.zip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

try this for picasa

goo.im/gapps/gapps-jb-picasa-20121011-signed.zip

Not good !! Now I have the sync with picasa but I have a white screen in the camera !

How to remove it now?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What's your partition size if its good enough for handling complete Gapps then go to goo inside me and Download entire 88mb gapps package I don't need Picassa. So I did not use it try it at your own risk. And if you want to go back you will have to reflash gapps

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Installed this one today with a full data/wipe/dalvik cache and I'm having random reboots... The ROM looks really nice, but the reboot problem is annoying if you're in a middle of a call, for example.

Any suggestions?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Installed this one today with a full data/wipe/dalvik cache and I'm having random reboots... The ROM looks really nice, but the reboot problem is annoying if you're in a middle of a call, for example.

Any suggestions?

Could be a couple of reasons :rolleyes:

1. You forgot to calibrate proximity sensor

2. You're overclocking too high

This ROM is rock solid!:)

Edited by De@n
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Could be a couple of reasons :rolleyes:

1. You forgot to calibrate proximity sensor

2. You're overclocking too high

This ROM is rock solid! :)

For now, tried a new wipe cache/dalvik cache, since I moved some apps to system apps with Titanium Backup due to lack of space in /data to install the ones I normally use... Let's see how it goes...

Well, the proximity sensor was working just fine so didn't though that needed calibration :unsure:

Never overclocked my Blade, never will...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Changelog :

RC 2.3

Proper port back fix for Adreno HW Texture issue from ICS, credits to Konsta

Encoder Fix from WinSuk , hence fixed gallery preview issue completely.

adopt Viewfinder Color Fix for Camera.msm7x27 libs base on Gangster41 , (works pefect with Camera and Camorder but breaks panorama mode. )

Increasing RingTone (CM)

Alpha Settings with Circle Lockscreen.

Greatly appreciated :)
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

flashed 3 times but camera says: cannot conntect to camera. pls fix it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

the same, when trying to open the camera app throws this message (You can access the camera)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Oh, my mistake, here the patch to fix

https://hotfile.com/...RC-2.3.zip.html

now works fine :) nice work, but why is missing camera icon in app drawer?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Can anyone who use this Rom tell me, if these patches from Burstslams ICS ROM are includes:

RC 7.0.0

- lockscreen vibration

and:

The option to toggle in 2G in standby (Romcontrol - Power save)

Or is this "Standard" in AOKP?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Oh, my mistake, here the patch to fix

https://hotfile.com/...RC-2.3.zip.html

The Rom Manager isn't include in the rom.

All works fine except the picasa sync :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

One issue, I have removed my usb cable (from my PC and my blade) and my screen stays black, only way, remove battery and restarting.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Burstlam

Not sure if this question is already asked here. Does the following work on this rom?

  • Hardware acceleration and OpenGL rendering
  • Hardware video decoding & encoding

This supposedly works on konstaT's ROM. Haven't tested his ROM as I am not fond of small ROMs. I am currently on AOKP-CM9 Remix RC 7.1.0. So I was hoping that we have a working Youtube HQ and movies on AOKPCM10.

Thanks for your contribution to this project. You have been favorite developer. With your ROM, we always get best of both worlds which is hard to find anywhere else. :)

Edited by neothegod
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Patch already applied just missed a proper XML file for the OMX encoder/decoder like streaming and video

flashed this with recovery and basically the rom will have same as Kosta's one : ARMv6-Qcom-media-codec-fix.zip

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Patch already applied just missed a proper XML file for the OMX encoder/decoder like streaming and video

flashed this with recovery and basically the rom will have same as Kosta's one : ARMv6-Qcom-media-codec-fix.zip

Thanks! Will try this out and post my experience soon.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Burstlam I find the app loads and is usable faster than other CM10/CM9 builds compared to yours. Is there any specific patch which is applied for this. Can you please share the github link for the same? Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Patch already applied just missed a proper XML file for the OMX encoder/decoder like streaming and video

flashed this with recovery and basically the rom will have same as Kosta's one : ARMv6-Qcom-media-codec-fix.zip

With this patch, youtube works fine in NON HQ mode.

Thx.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.