naifah

zte v9 ver 4.1

Recommended Posts

naifah    1

btw..which one the sd ext?ext 2,3,swap?because s2e is not working..:( all is work!

bug is in rotation,and could't read the sd ext..thanks again man!

Sent from my ZTE V9 using Tapatalk 2 Beta-5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey cen_y, I recently installed your cm10 for V9 and it boots up well. However my ZTE V9 uses an atmel capacitive touchscreen so I removed the msm touchscreen .idc file and replaced it with kalltkaffe's file. My touchscreen is now usable but I still have to press and hold the home key to use it.

Is there any way to disable having to hold the home key to use the touchscreen?

I can also confirm that autorotation does not seem to work like what naifah has said. I haven't tested sd ext yet though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
naifah    1
Hey cen_y, I recently installed your cm10 for V9 and it boots up well. However my ZTE V9 uses an atmel capacitive touchscreen so I removed the msm touchscreen .idc file and replaced it with kalltkaffe's file. My touchscreen is now usable but I still have to press and hold the home key to use it.

Is there any way to disable having to hold the home key to use the touchscreen?

I can also confirm that autorotation does not seem to work like what naifah has said. I haven't tested sd ext yet though.

yeah neo..i think the jb problem issue of sd ext,like other cusrom..but if u found the idea,thats will be great..:lol:

Sent from my ZTE V9 using Tapatalk 2 Beta-5

Share this post


Link to post
Share on other sites
mrhary    1

Wrong Partitionsize? What is the error message at clockwork?

@cen_y: great work, everything works fine now, :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
RogyHyde    3

Someone tried this in V9 PLUS? I have bad experiences trying russian ICS ROMs...

Can I install this if my tab if it's partitioned with 136Mb /system, 300Mb /data and 5Mb /cache or I have to repartition it back? :unsure:

Thanks and sorry for my noobness and bad english.

From Spain, ^_^

EDIT: I tried the last one and CWM R reported me that:

symlink: some symlinks have failed

Can you fix it or make it work?

Edited by RogyHyde

Share this post


Link to post
Share on other sites
naifah    1
Someone tried this in V9 PLUS? I have bad experiences trying russian ICS ROMs...

Can I install this if my tab if it's partitioned with 136Mb /system, 300Mb /data and 5Mb /cache or I have to repartition it back? :unsure:

Thanks and sorry for my noobness and bad english.

From Spain, ^_^

EDIT: I tried the last one and CWM R reported me that:

symlink: some symlinks have failed

Can you fix it or make it work?

i think u should re partion ur sd card rogy..try ext 2 cluster size 4 kb^_^

Sent from My Naifah

Share this post


Link to post
Share on other sites
naifah    1
i cant installyour last version to my v9...why? i had cyanogenmod 7.2 before...

repartion sd card, and try flash again..in my v9 the rom is worked

except the link2sd,not working..i cant understand..:huh:

Sent from My Naifah

Share this post


Link to post
Share on other sites
HarryPirate    2

Someone tried this in V9 PLUS? I have bad experiences trying russian ICS ROMs...

Can I install this if my tab if it's partitioned with 136Mb /system, 300Mb /data and 5Mb /cache or I have to repartition it back?

Thanks and sorry for my noobness and bad english.

From Spain,

EDIT: I tried the last one and CWM R reported me that:

symlink: some symlinks have failed

Can you fix it or make it work?
It showed me the same error. CWR 5.0.2.8 RusTog Partition layout 136 system /300 Data/ 5 Cache
symlink: some symlinks have failed

(Status 7)

Share this post


Link to post
Share on other sites
HarryPirate    2

It showed me the same error.

CWR 5.0.2.8 RusTog

Partition layout 136 system /300 Data/ 5 Cache

symlink: some symlinks have failed

(Status 7)

Solved by changing partition size to default layout.

Great Rom! everything working! keep building them!

Thank you very much :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
HarryPirate    2

cen_y could you add OTA feature to your ROM? Goo.im is a great service!

Tablet running great! My V9 has been up for 7 hours with an hour of WIFI and lost only 3% of Battery!

Share this post


Link to post
Share on other sites
RogyHyde    3

Quotes:

i think u should re partion ur sd card rogy..try ext 2 cluster size 4 kb^_^

Sent from My Naifah

repartion sd card, and try flash again..in my v9 the rom is worked

except the link2sd,not working..i cant understand..

Sent from My Naifah

Solved by changing partition size to default layout.

Great Rom! everything working! keep building them!

Thank you very much

Thank you for your responses.

I'm thinking on changing partition size to default, but until Link2SD is working I'll keep my CM7, I think.

I have too much applications without which I couldn't live!

Thank you SO MUCH for developing this, and keep trying to work Link2SD, PLEASE, :D

Greetings from Spain!

Edited by RogyHyde

Share this post


Link to post
Share on other sites
HarryPirate    2

Quotes:

Thank you for your responses.

I'm thinking on changing partition size to default, but until Link2SD is working I'll keep my CM7, I think.

I have too much applications without which I couldn't live!

Thank you SO MUCH for developing this, and keep trying to work Link2SD, PLEASE,

Greetings from Spain!

S2E working perfectly at the moment!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.