Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

zte v9 ver 4.1

72 posts in this topic

Posted · Report post

the latest version of s2e is not working for me at this rom...how did u make it working?

install the s2e from jb blade thread.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hi to all. I have installed the new version of rom, on my ZTE v9, but the touch screen don't work... the only way for use the touch screen is push the menu' button (the central) and use the touch screen...when I push the central button there is a 'circle' on the touch screen... with this I can do something... but is not simple... any idea? thank you.

Edited by lombatina
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

install the s2e from jb blade thread.

show me the link...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

To get Link2SD working first install Link2SD then open it find Link2SD inside its own apps list select it then under ACTIONS tell it to convert to a system app once it says complete you will get a massive number of errors. Shutdown and Restart (Not Hot Boot) then you should be able to tell Link2SD that your SD card has a EXT3 part if your using Rustorgs Clockworkmod recovery and start throwing your apps in took me about 2 hours to come up with this solution but it works 100% I took JB off because of the rotation and the big blue line across top of screen that couldn't seem to get rid of but might give it another try now that the roataion is fixed but that blue line s*** me off big time.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

To get Link2SD working first install Link2SD then open it find Link2SD inside its own apps list select it then under ACTIONS tell it to convert to a system app once it says complete you will get a massive number of errors. Shutdown and Restart (Not Hot Boot) then you should be able to tell Link2SD that your SD card has a EXT3 part if your using Rustorgs Clockworkmod recovery and start throwing your apps in took me about 2 hours to come up with this solution but it works 100% I took JB off because of the rotation and the big blue line across top of screen that couldn't seem to get rid of but might give it another try now that the roataion is fixed but that blue line s*** me off big time.

I use CWM rustorg 5.0.2.8 and repart my sd ext,but still cant read..and finally i use s2e jb in blade rom,and my ftm mode gone..great :wacko:

Sent from My Naifah

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

4.1.2 Version?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

no suggestion for me? :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

no suggestion for me? :(

hai loomb..i have same problem to..,im upgrade v9 of my friend but not succes to,i think it must be gen 2 kalt kaffe kernel,trying..

Sent from My Naifah

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Naifah, thank you for replay. I have installed the second release made from cen_y (show in the 3d) but don't work... the touch. Screen don't work...

Edited by lombatina
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

better... the touch screen work, but only in the way that I shown....

Edited by lombatina
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

better... the touch screen work, but only in the way that I shown....

yeah..cen y is great dev. just say thank and all credit..:D

Sent from My Naifah

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Love your rom. Best since kallt_kaffes roms. A few bugs thou. Facebook is laggy and fc alot. Touch is unresponsive and u have to press twice somtimes. Dont now if this is poor performance in the light or bad apps. I have oc to 787mhz wt smartassv2.

Use it daliy and i hope u keep up the good work.

Best regards from sweden!

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Love your rom. Best since kallt_kaffes roms. A few bugs thou. Facebook is laggy and fc alot. Touch is unresponsive and u have to press twice somtimes. Dont now if this is poor performance in the light or bad apps. I have oc to 787mhz wt smartassv2.

Use it daliy and i hope u keep up the good work.

Best regards from sweden!

bravo ibrahimovic!!:lol:

Sent from My Naifah

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I really don't understand why it don't' work on my tablet...

the procedure that I use is this:

enable install all APK

enable usb debug

load on a SD card 1) Z4 root 2) OneClickRecovery 3) android version Cen_y in this 3d

with a file browser install Z4 root, with permanent root, install OneClickRecovery, restart in recovery mode and install Cen_y android version, wipe data, wipe factory and wipe dalwik....

something wrong in my procedure???

thanks to all

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I really don't understand why it don't' work on my tablet...

the procedure that I use is this:

enable install all APK

enable usb debug

load on a SD card 1) Z4 root 2) OneClickRecovery 3) android version Cen_y in this 3d

with a file browser install Z4 root, with permanent root, install OneClickRecovery, restart in recovery mode and install Cen_y android version, wipe data, wipe factory and wipe dalwik....

something wrong in my procedure???

thanks to all

u said in last post worked? did it?

Sent from My Naifah

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The touch Screen don't work. Only if I push and hold on the 'menu' button appear a 'circle' on the touch screen (seems a kind of calibration). In this way I can use the tablet but is not very simple...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The touch Screen don't work. Only if I push and hold on the 'menu' button appear a 'circle' on the touch screen (seems a kind of calibration). In this way I can use the tablet but is not very simple...

so u back to cm 7 again?:P

im borring with ginger..-_-

Sent from My Naifah

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cen_y when are you planning a new release?

Anyone got wireless tethering working with any app?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cen_y when are you planning a new release?

Anyone got wireless tethering working with any app?

yeah..4.1.2 maybe cen can help :D

Sent from My Naifah

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

can someone explane to me how the installation must be made for work perfectly? thank you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

can someone explane to me how the installation must be made for work perfectly? thank you.

0. (Save the zip of the ROM in the root of the SDcard)

1. Turn on the phone with [On] + [Vol-] pressed to enter Recovery Mode.

2. (Optional, but recommended) Backup your actual ROM + data in "Backup and Restore" -> "Backup" (select with Vol + and - and enter with ON)

3. "Wipe data/factory reset" and "wipe caché partition" (this erase ALL your data in the tablet).

4. "Advanced" -> "Wipe dalvik caché"

5. "Install zip from SDcard" -> "Select zip from SDcard" -> (Select Zip) -> "YES"

6. Wait for the process to end.

7. "Reboot system now" (first boot always take more time than the next ones)

8. Enjoy, :D

I wrote it from memory, so can someone check it, please?

Sorry for my English, I'm Spanish, ;)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

0. (Save the zip of the ROM in the root of the SDcard)

1. Turn on the phone with [On] + [Vol-] pressed to enter Recovery Mode.

2. (Optional, but recommended) Backup your actual ROM + data in "Backup and Restore" -> "Backup" (select with Vol + and - and enter with ON)

3. "Wipe data/factory reset" and "wipe caché partition" (this erase ALL your data in the tablet).

4. "Advanced" -> "Wipe dalvik caché"

5. "Install zip from SDcard" -> "Select zip from SDcard" -> (Select Zip) -> "YES"

6. Wait for the process to end.

7. "Reboot system now" (first boot always take more time than the next ones)

8. Enjoy, :D

I wrote it from memory, so can someone check it, please?

Sorry for my English, I'm Spanish, ;)

thank you for the response. I have done the wipe after the installation... it's possible this is the problem... I will try another time the installation....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey guys, anyone know how to change the touch screen, which is as gingerbread, just by pressing a finger, not with two fingers, thanks for everything.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Since Youtube HQ is now working in ZTE Blade could it be ported to ZTE V9?

Or could anyone post a step by step to create a build enviroment for zte v9 in order to keep updating roms to this device.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

anybody have some link of splash screen for v9?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.