Dazzozo

[ICS] [REPACK] [4.0.3] B940 U8815 OTA release [ROM]

Recommended Posts

toge64    10

b950 from germany the week after lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
nsmacd1    11

Anyone else having issues with turning wifi on - I have rebooted etc but still get the screen not progressing from 'Turning WiFi On'? (Went CWM flash way)

Edited by nsmacd1

Share this post


Link to post
Share on other sites
mack_    88

little test maybe-

when reporting bugs state whether you went the update.app way or the CWM flash way....

Maybe that might have an effect on bugs/the UI?

Share this post


Link to post
Share on other sites
saiem1    14

Anyone else having issues with turning wifi on - I have rebooted etc but still get the screen not progressing from 'Turning WiFi On'?

Im having same issue WIFI doesnt work :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
nsmacd1    11

Im having same issue WIFI doesnt work

Did you do full update, or CWM? - I did CWM

PS - Thank God for Nandroid backups!

Edited by nsmacd1

Share this post


Link to post
Share on other sites
nsmacd1    11

Did you do full update, or CWM? - I did CWM

PS - Thank God for Nandroid backups!

Anyone do a full update and not have the dodgy Wi-Fi issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
nsmacd1    11

CWM

I had a toggle app installed (to replace the lost Vodafone ones) - Did you? - Just trying to troubleshoot.

Also I didn't do a full wipe before the flash which could affect it

Edited by nsmacd1

Share this post


Link to post
Share on other sites
mack_    88

Did you do full update, or CWM? - I did CWM

PS - Thank God for Nandroid backups!

Hmm did you have to use the setup wizard when you flashed the cwm zip,mine is just loading apps straight off...

Share this post


Link to post
Share on other sites
nsmacd1    11

Hmm did you have to use the setup wizard when you flashed the cwm zip,mine is just loading apps straight off...

Same here (No Wizard) - About half my apps were there and I had to re-install about 50 which were lost, but I didn't do a full wipe before the flash

I am currently restoring B936 through CWM and will try the update again but with full wipe, to see if the WiFi issue is still there

Edited by nsmacd1

Share this post


Link to post
Share on other sites
mack_    88

I had a toggle app installed (to replace the lost Vodafone ones) - Did you? - Just trying to troubleshoot.

Also I didn't do a full wipe before the flash which could affect it

CWM zip and wifi is working here,i didnt wipe anyway btw ..just flashed it over infusion,if that helps.

here is the boot.img for b936: http://www.solidfiles.com/d/570a7433b3/

Edited by mack_

Share this post


Link to post
Share on other sites
saiem1    14

im just going to restore my previous backup (B934) and flash over it

Share this post


Link to post
Share on other sites
mack_    88

Well so far so good, im using chrome to type this and hasn't crashed yet.... I will give it a good hammering ina bit

No bugs to report, and finally the stock email app lets me sign into hotmail, i hated the app on play store

Share this post


Link to post
Share on other sites
nsmacd1    11

im just going to restore my previous backup (B934) and flash over it

I'm going back to B936 at the moment and may try to re-flash with the full wipe to see if it changes the WiFi

Edit - From what I've seen there is no noticeable difference between B940 and B936, so I'll probably just stay on the original ROM unless anyone points out any major improvements with this ROM

Edited by nsmacd1

Share this post


Link to post
Share on other sites
mack_    88

Well i played around with it abit and ill probably keep it till monday,but looks like im going to back to infusion

Share this post


Link to post
Share on other sites
b4da55    32
Well so far so good, im using chrome to type this and hasn't crashed yet.... I will give it a good hammering ina bit

No bugs to report, and finally the stock email app lets me sign into hotmail, i hated the app on play store

Has anyone known any other "official" releases with chrome on

Share this post


Link to post
Share on other sites
mack_    88

Has anyone known any other "official" releases with chrome on

i dont think so..spooky

im going to go through the build.prop and see if anythings changed significantly...two secs

cant really see any thing that grabs my attention in there,maybe if Daz/Tillaz have a chance to look at it....

Edited by mack_

Share this post


Link to post
Share on other sites
ursman    4

so.....from what i read so far there is no change between B934 and B940? vissually i suppose? what about the RAM usage? Also the same or better?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.