dhavaljp.95

Touchwiz ui x on blade ? Is it possible ??

12 posts in this topic

I will like to know if there is any way we can port the touchwiz ui - jellybean! Can our blade handle such a heavy ui ?? Please reply

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It can have tw launcher 5.0, but just for Cm9 and Cm10. I am using it, and its posted from galaxy s3.

For cm9 tested:

http://www.4shared.com/zip/rcEGexra/CM9_TW_Launcher.html?

This is flashable package.

For cm10 tested:

http://www.4shared.com/zip/EDrO0xtm/CM10_TW_Launcher.html?

Not flashable, just place files in system/ like in package and set rw-r-r.

Edited by nemanjakrpovic
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks buddy ! So sorry I moved to cm10.1 thanks to konsta ! But will try ur launcher once I get time to downgrade !! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will just like to know that can u mod it for cm10.1 it would be great !!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plz can any body port the tw 5.0 launcher for the blade running cm10.1plzz .. I can't contribute as I m not a dev but plz devs help !!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think that the one for cm10 will work on cm10.1 as well, beacuse i tried it on my cm10.1 on my skate and it worked.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried installing but the launcher force closes !! Pls can anybody help with the launcher ! I seriously want to try touchwiz on our blades !!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I tried installing but the launcher force closes !! Pls can anybody help with the launcher ! I seriously want to try touchwiz on our blades !!
You have to put evry system app, every lib. File every premission must be changed and most important it must have been tested and working on cm10
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i had done everything what was written ... put all libs n all but it force closed :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
i had done everything what was written ... put all libs n all but it force closed :(
Then I dont really know what is the problem.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its ok .. i moved to xperia z theme :) it also looks great !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.