• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[Q] Auto-brightness doesn't work.

7 posts in this topic

Posted · Report post

I picked up a San Diego last weekend to replace my G300. Owned a San Francisco before that. Will be posting my early thoughts shortly, but in the meantime, I wondered whether this is a fault with the phone.

Essentially, the auto-brightness feature doesn't appear to be working. Under Settings --> Display --> Brightness I can use the sliding scale to adjust the screen ok, but ticking the auto brightness box just leaves the screen at whatever setting it was on at the time. The brightness never adjusts regardless of standing in a dark room or holding it under a bright light.

Does it sound like a knackered sensor?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

when using the auto brightness i find turning the screen off and on makes it work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for the suggestion, but I have been using the phone for a week and have never seen the screen change brightness automatically.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

My autobrightness works fine......sounds like you got a faulty sensor :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

That's what I'm thinking. Just wanted to check it isn't a known issue or possible software fault. I don't have anything exotic installed.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Are you on Orange's Gingerbread? I had the same, but when I flashed to the Xolo rom, it worked fine.

HTH,

J.

Edited by Jehannum
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Are you on Orange's Gingerbread? I had the same, but when I flashed to the Xolo rom, it worked fine.

HTH,

J.

Auto brightness didnt work on my first OSD on GB, I got the second one just as Xolo ICS came out and it works perfectly. I never checked the second one out on GB.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.