• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

How To root your San Diego

238 posts in this topic

Posted · Report post

It's worked now, thank you!

Is the anyway I could unroot it in the future?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Just flash update and it will unroot, assuning you want unroot incase you need to return to store, then flash orange update with the tool rickywyatt is soon releasing, then the device is stock orange and unrooted.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi all ,

i'm trying to root my San Diego but when i launch RunMe.bat i have a pop up on my screen who ask me this

Device type:

1 Normal

Make a choice:

can anyone help me ? thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

press 1

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok thanks jikobutsu

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

My phone dont reboot :( my english is a little bit poor so i'll give you screenshots

i have W7 x86

thanks

post-334399-0-05193200-1350814149_thumb.

post-334399-0-84372300-1350814166_thumb.

Edited by stephane75011
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Good afternoon. I have exactly the same problem as stephane 75011.

drivers installed.

debocage usb ok

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

My phone dont reboot :( my english is a little bit poor so i'll give you screenshots

i have W7 x86

thanks

Dont panic, your device is fine.

Use rickywyatts tool: http://www.modaco.co...ll-in-one-tool/ it is more updated

Download xolo rom and put in fix brick folder, then power off device and power back on with volume held up untill you see blue android.

Now press the number on tool for fix brick, number 1 I think

Also do you have the intel drivers installed on pc: http://software.inte...ice-usb-driver/

looks like you are not running the root tool in C\

looking at the screen again, it appears you are running the tool out of the rar ? It needs extracting to C:\

and by the looks of the screen, it is working, did you look at your device when rooting ? you need to press restore on device for the root exploit to continue ? It is hard to make out as some of it is in french, but I would say you did click restore, the device rebooted twice yes ?

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thank you. it works perfectly.

sorry for my bad english.

thank you jikobutsu

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

THANKS DUDE !

my mistake was to not run the root tool in C/

now my phone is rooted.

thanks again for your help and all the work you're doing for the San Diego community

Greetings from France

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

missing the SD card

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sd card ok

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Unfortunately I currently only have access to the Windows 8 prerelease version at present (apart from Mac OS X 10.6.8), and the Intel driver does a version check and refuses to install. Presumably the driver wouldn't work even if it was somehow forced into installing itself, therefore is there an alternative driver available that could be used instead?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hi,

i use windows 8 too, just enable compatibility with windows 7 (right click-> property-> compatibility-> execute as windows 7) and intel driver will install like a charm :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Guys:

I have found this to be the best forum out there for the OSD. I have a problem with mine. I am upgraded to ICS 4.0. I have it unlocked. BUT I am in the US. When I put in a SIM (ATT or T-Mobile) I connect to the network for a short period (5 min) then I get kicked off. The message I get when I go into setting and scan for networks is "error connecting to network" As well (at times, my IMEI goes to "unavailable".

Any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Guys:

I have found this to be the best forum out there for the OSD. I have a problem with mine. I am upgraded to ICS 4.0. I have it unlocked. BUT I am in the US. When I put in a SIM (ATT or T-Mobile) I connect to the network for a short period (5 min) then I get kicked off. The message I get when I go into setting and scan for networks is "error connecting to network" As well (at times, my IMEI goes to "unavailable".

Any ideas?

You would have been better starting your own thread but I did come across this which is kind of in reverse :-

http://clareverse.wordpress.com/2011/07/25/how-i-got-my-us-t-mobile-phone-to-work-in-the-uk/

In short Google your apn required settings for the USA and enter manually.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for the advice. Sadly, it did not work. The phone will not let me save the new AP information - strange. I will start a new thread

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I had the same trouble with it not saving the APN when i went from Orange to virgin . The phone uses T mobiles APN setings and works , so i'm happy with that :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Can I root using the orange ICS or does it have to be Xolo?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Can I root using the orange ICS or does it have to be Xolo?

Either will do.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nice one!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Now rooted (confirmed) woo hoo.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

How do I mount the sd card? (Noob)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hello

I just have my Orange San Diego today .

Install ICS Xolo and ROOT , i have SuperUser.apk i install ES File Explorer and say when i would like to mount with ROOT access that my device is not ROOTED i try with other Explorer and same issu impossible to modify System Files .

I don't understand what is wrong .

Thanks

EDIT : i can change build.prop ^^ and gpio-keys.kl ... why sytem folder is locked ?

EDIT 2 : OK i found i don't mount system folder R/W i see that and thinking that is R/W but no ^^

Edited by mickael
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have the same issue as Mickael.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.