Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Unexpectedly ended Crashing processes.

4 posts in this topic

Posted · Report post

Hi all, I'm running CWM 4 and Ice armor 3. I'm having an issue where a lot of my apps just crash. Its not just apps its also the browser. some times I cant even open it. I'll reboot my phone and it might work for a bit but it seems that its a bit unreliable at the moment. This was happenend on my old phone and is now also happening on my new phone as well. Any suggestions? Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hi all, I'm running CWM 4 and Ice armor 3. I'm having an issue where a lot of my apps just crash. Its not just apps its also the browser. some times I cant even open it. I'll reboot my phone and it might work for a bit but it seems that its a bit unreliable at the moment. This was happenend on my old phone and is now also happening on my new phone as well. Any suggestions? Thanks

bit more info mate. i.e have you recently upgraded rom version with out wiping etc.

is it particular apps only or every app?

could try fixing permissions in cwm.

Edited by hugobosslives
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Its a new phone. I just installed IA3. Its mostly browser, but can be camera 360, messages, notepad, nearly anything.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Its a new phone. I just installed IA3. Its mostly browser, but can be camera 360, messages, notepad, nearly anything.

sorry that was meant to say wiping.

probs a bad flash. wipe everything and reflash.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.