Sign in to follow this  
marcioo

Dead Trigger problem on ICS?

Recommended Posts

marcioo    6

Hello everyone!

I have a problem with my Dead Trigger that when I go play it, I have a transparent delay and lag a bit, anyone have this problem and how to fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dazzozo    3,318

AFAIK it's a kernel issue in the touchscreen driver. I don't think anyone has fixed it yet but when someone does it'll be in the form of a custom kernel.

I'm assuming that's what you mean, I call it the "Dead Trigger problem" myself.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aport    5

AFAIK it's a kernel issue in the touchscreen driver. I don't think anyone has fixed it yet but when someone does it'll be in the form of a custom kernel.

I'm assuming that's what you mean, I call it the "Dead Trigger problem" myself.

Dead Trigger works great on your CM9, it just lags a bit.No bad texture problems like in other roms.

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcioo    6

Yes, I have this exactly problem.

In CM10 JellyBeam that problem are fixed?

Edited by marcioo

Share this post


Link to post
Share on other sites
miguelf    1

Same problem here and im running on infusion. Its kinda frustrating, all games where working better on GB

Edited by miguelf

Share this post


Link to post
Share on other sites
miguelf    1

I changed today from infusion rom to the new CM9 R3 I tested dead trigger and its working! No more layer problem (:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.