• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Not able to reboot ZTE Blade in the Clockwork Recovery Mode.

11 posts in this topic

Posted

Hi,

Today I got replaced Dell XCD35 from the service center. I could able to reboot in the recovery mode with my previous Dell XCD35 mobile but this time I don't know why it is not getting in the recovery mode.

Steps followed by me:

1. Installed z4root for temporary rooting the device.

2. Installed Recovery Manager. Assigned Superuser permissions to it.

3. Installed Clockwork Recovery thru it and rebooted the device into Clockwork Recovery mode.

4. Held volume down key while rebooting. ====> It stucked to the Dell logo.

5. Pulled out battery and then reinserted it.

6. Power on the device while keeping Volume Down key pressed. ===> Same behavior.

7. Also tried the same with the Home+Volume UP+Power key as mentioned for the Idea Blade device. ===> same behavior. :(

Please help to resolve the issue also let me know if I'm missing something here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi,

Today I got replaced Dell XCD35 from the service center. I could able to reboot in the recovery mode with my previous Dell XCD35 mobile but this time I don't know why it is not getting in the recovery mode.

Steps followed by me:

1. Installed z4root for temporary rooting the device.

2. Installed Recovery Manager. Assigned Superuser permissions to it.

3. Installed Clockwork Recovery thru it and rebooted the device into Clockwork Recovery mode.

4. Held volume down key while rebooting. ====> It stucked to the Dell logo.

5. Pulled out battery and then reinserted it.

6. Power on the device while keeping Volume Down key pressed. ===> Same behavior.

7. Also tried the same with the Home+Volume UP+Power key as mentioned for the Idea Blade device. ===> same behavior. :(

Please help to resolve the issue also let me know if I'm missing something here.

Hi vmnit, have you tried to install an older version of CWM like 5.0.2.0? This happened to me using ROM Manager, but mine is a V880. Hope it helps.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes install older recovery with rom manager. Latest recovery will not work on my blade too. My blade stucks on zte logo with latest recovery

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi vmnit, have you tried to install an older version of CWM like 5.0.2.0? This happened to me using ROM Manager, but mine is a V880. Hope it helps.

Yes install older recovery with rom manager. Latest recovery will not work on my blade too. My blade stucks on zte logo with latest recovery

I used recovery-clockwork-3.0.2.4-blade-gen2.img. This worked earlier as well, but I don't know why it is not working. Please let me know how to install the 5.0.2.0 version since while installing it, the recovery manager says the current version is unrecognised and stop there.

Also, let me know if I need to uninstall the previous version before installing the new one and if yes then how to do that?

Thanks,

Vivek

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Please anyone can also tell me how to check if the CWM is already installed or not.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I used recovery-clockwork-3.0.2.4-blade-gen2.img. This worked earlier as well, but I don't know why it is not working. Please let me know how to install the 5.0.2.0 version since while installing it, the recovery manager says the current version is unrecognised and stop there.

Also, let me know if I need to uninstall the previous version before installing the new one and if yes then how to do that?

Thanks,

Vivek

Hi vmnit, have you tried ROM Manager? It allow you to choose and older version like 5.0.2.0.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Please anyone can also tell me how to check if the CWM is already installed or not.

ROM Manager tells you which version is installed.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi vmnit, have you tried ROM Manager? It allow you to choose and older version like 5.0.2.0.

Hi oscarafv,

thanks. ROM Manager worked for me.

Even I now can remember that last time as well I had to install ROM Manager to install the CWM 5.0.2.0 and then only I could upgrade android that time. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi oscarafv,

thanks. ROM Manager worked for me.

Even I now can remember that last time as well I had to install ROM Manager to install the CWM 5.0.2.0 and then only I could upgrade android that time. :)

Hi vmnit, I'm glad to help. I flashed recovery-clockwork-5.5.0.4-blade.zip throught CWM and works fine. Maybe you want do give a try.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi vmnit, I'm glad to help. I flashed recovery-clockwork-5.5.0.4-blade.zip throught CWM and works fine. Maybe you want do give a try.

I tried to look for changes between the two releases but couldn't find any significant one. Can you please let me know some of the significant changes?

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tried to look for changes between the two releases but couldn't find any significant one. Can you please let me know some of the significant changes?

Thanks

Ext4 support for one, kinda important if you use an ext4 partition for sd-ext since it won't be backuped with 5.0.2.0

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.