Sign in to follow this  
Followers 0
Khanage

Problems with restoring Official Rom

2 posts in this topic

I'm experiencing problems with restoring the official ICS Rom. When I try the poer & vol buttons, a pink bar comes on however stops halfway through and does not advance from this. There is no writing on the screen either

I attempted to restore the rom as after rooting, and trying to install a custom rom through clockworkmod recovery, despite it having said the rom had successfully installed, when trying to boot it is just stuck at the huawei logo. I was and am still able to boot into clockworkmod recovery, however I would like to get the phone working somehow, either getting the custom rom to work or reinstalling the official ICS so i can start from scratch.

Thanks in advance for anyone who can aid me in this.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

PS I am using a Mac, if there is anyway to restore stock firmware on a PC without having to go through CWM could somebody advise me, Thanks

Update Log when last attempted:

filename = /mmc1/dload/update.app

new partition same as old.

call RCV_MODULE_END_EVENT failed,module = OEMSBL_VER_LIST

QCSBLHD_CFGDATA fail.

OEMSBL_VER_LIST,is_rx_finish=0,is_operate_succ=1,current_operate=2

call dload_machine data process failed,module = QCSBLHD_CFGDATA

QCSBLHD_CFGDATA fail.

OEMSBL_VER_LIST,is_rx_finish=0,is_operate_succ=1,current_operate=2

call dload_machine data process failed,module = QCSBLHD_CFGDATA

QCSBLHD_CFGDATA fail.

OEMSBL_VER_LIST,is_rx_finish=0,is_operate_succ=1,current_operate=2

call dload_machine data process failed,module = QCSBLHD_CFGDATA

QCSBLHD_CFGDATA fail.

OEMSBL_VER_LIST,is_rx_finish=0,is_operate_succ=1,current_operate=2

call dload_machine data process failed,module = QCSBLHD_CFGDATA

QCSBLHD_CFGDATA fail.

OEMSBL_VER_LIST,is_rx_finish=0,is_operate_succ=1,current_operate=2

call dload_machine data process failed,module = QCSBLHD_CFGDATA

CMD=0xf,moduleaddr = 0xf0000000, len_tmp=0x2524

dload_sd_ram_data_proc->(retry >= DLOAD_RETRY) failed!

Edited by Khanage
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.