razzmataz1478

[RECOVERY]ClockworkMod 6.0.2.7[30/12]

Recommended Posts

shaez    7

could not estabilish write context for recovery

I clearly don't have terminal in su, but it doesn't allow me to add it anyway..

Share this post


Link to post
Share on other sites
razzmataz1478    278
could not estabilish write context for recovery

I clearly don't have terminal in su, but it doesn't allow me to add it anyway..

What happens when you enter su?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rhincort    1

Hi Razz

I found a problem.

When accessing the recovery by the menu of the ROM, works well. But when accessed with the [power] + [vol-] keys, the volume keys do not work, and it's impossible to use.

EDITED

Sorry. I just saw the solution at this time

Edited by Rhincort

Share this post


Link to post
Share on other sites
razzmataz1478    278

Nothing.. just nothing.

OK can you...

ls /system/xbin/su[/code]

And make sure you have superuser installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
shaez    7

Did exactly this, then repeated the commands, still shows up the first error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
razzmataz1478    278

Have you denied root access I to term emulator ever before? Have a look in the superuser app.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kamango604    2

Most gingerbread roms dont set TE with root permisions by default. I dont know why. Go to TE, hit menu then preferences, then initial command. And then on the end of line($PATH) you just add

;su[/CODE]

. That would be all, then just repeat what razzmataz said.

Edited by kamango604

Share this post


Link to post
Share on other sites
shaez    7

Have you denied root access I to term emulator ever before? Have a look in the superuser app.

There is nothing about the emulator. It's like it didn't ever wanted to have su permissions.

Edit: Okay, I've managed it to give it su permissions and deleted the recovery. Now I'm stuck at flashing. I think im typing it wrong or something. Could you write me the exact command for flashing (got the image just on /sdcard/cwm6027.img).

Edited by shaez

Share this post


Link to post
Share on other sites
razzmataz1478    278

There is nothing about the emulator. It's like it didn't ever wanted to have su permissions.

Edit: Okay, I've managed it to give it su permissions and deleted the recovery. Now I'm stuck at flashing. I think im typing it wrong or something. Could you write me the exact command for flashing (got the image just on /sdcard/cwm6027.img).

erase_image recovery

flash_image recovery /storage/sdcard0/cwm6027.img

Edited by razzmataz1478

Share this post


Link to post
Share on other sites
shaez    7

error opening /storage/sdcard0/cwm6027.img failed with error: -1

tried a lot of variants like

/sdcard/cwm6027.img

/root/sdcard/cwm6027.img

/sdcard0/cwm6027.img

/storage/sdcard0/cwm6027.img

same result..

Share this post


Link to post
Share on other sites
zycro    0
error opening /storage/sdcard0/cwm6027.img failed with error: -1

tried a lot of variants like

/sdcard/cwm6027.img

/root/sdcard/cwm6027.img

/sdcard0/cwm6027.img

/storage/sdcard0/cwm6027.img

same result..

Try: mnt/sdcard/cwm6027.img :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
shaez    7

Try: mnt/sdcard/cwm6027.img :)

That actually worked, but I got a really scary log:

write error at 0x00000000 (Out of memory)

re-read error at 0x00000000 (Out of memory)

and so on

sucessfully wrote block at ffffffe4001a0000

sucessfully wrote block at ffffffe4001c0000

and so on

and it finally ends with

error writing recoveryfailed with error: -1

Share this post


Link to post
Share on other sites
razzmataz1478    278

That actually worked, but I got a really scary log:

write error at 0x00000000 (Out of memory)

re-read error at 0x00000000 (Out of memory)

and so on

sucessfully wrote block at ffffffe4001a0000

sucessfully wrote block at ffffffe4001c0000

and so on

and it finally ends with

error writing recoveryfailed with error: -1

Keep flashing it until it writes every block successfully. If it never does, resort to fastboot

Share this post


Link to post
Share on other sites
razzmataz1478    278
HI razz, its possible a touch recovery? :D

THANKS!

I might experiment with Fagulhas's touch recovery for the G300. It sounds brilliant.

Share this post


Link to post
Share on other sites
razzmataz1478    278

@raz

The repos for cm 10.1 recovery is very broken. I would not build with it until I fix it.

I haven't built with it yet..using jellybean.

Edit: See what you mean.

Edited by razzmataz1478

Share this post


Link to post
Share on other sites
tilal6991    4,024

I haven't built with it yet..using jellybean.

That's fine. As long as you don't use 10.1 device repos you should be OK. Just thought I'd give you a heads up. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
razzmataz1478    278

That's fine. As long as you don't use 10.1 device repos you should be OK. Just thought I'd give you a heads up. :)

Thanks. Unfortunately I forgot Fagulhas's recovery was using the 10.1 repo. The flag error hit me straight away :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
razzmataz1478    278
How to install this ? Is it working fine or its a test version ?

Through Term Emulator

su

erase_image recovery

flash_image recovery /path/to/cwm6027.IMG

Or through fastboot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.